Medimagazin logo

Geride bir mektup bırakarak intihar eden doktor, son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'da ‘Kayak yapmaya gidiyorum’ diyerek evden çıktıktan 15 saat sonra Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın (35), memleketi Hatay’da son yolculuğuna uğurlandı. Yalçın’ın cenaze töreninde aile bireyleri, sinir krizi geçirdi.
Kaynak: DHA
Geride bir mektup bırakarak intihar eden doktor, son yolculuğuna uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bursa'da intihar eden asistan doktorun 5 sayfalık mektubu ortaya çıktı! İşte detaylar!


Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın’ın cenazesi havayoluyla memleketi Hatay’a getirildi. Mustafa Yalçın, Yayladağı ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verildi. Doktor Mustafa Yalçın’ın ölümü, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Cenazede, yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen aile bireyleri ve arkadaşları sinir krizi geçirdi.


Bursa'da asistan doktor kendi kendine anestezi yaparak ölüm uykusuna yattı: 6 sayfalık not bıraktı!



'KIZIMA KAN VERMİŞTİ'

Doktor Mustafa Yalçın’ın yakını ve aynı zamanda Yayladağlılar Derneği Başkanı Mehmet Yalçın, şu değerlendirmeleri yaptı:

“Rahmetli doktor Mustafa Yalçın, derneğimizin de yardımcı olduğu, burs verdiği öğrencilerinden birisiydi. Çok sevdiğimiz, saydığımız bir kardeşimizdi. Bizlere, Hacettepe Üniversitesi’nde çok çok yardımları dokunan, hatta kızıma kan dahi veren bir kardeşimizdi. Biz, kendisinin ölümüyle hem aile olarak, köylüleri olarak hem de hemşerileri olarak çok büyük bir acı ve ıstırap duyduk. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.”

Doktor Mustafa Yalçın’ın cenaze törenine, ailesi, dost ve sevenlerinin yanı sıra Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, bazı siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

uludag
asistan doktor mustafa yalcin
cenaze toren
Yorum (3)
Emre Ertürk
Üç yıl önce iyi bir tus puanı aldığım halde sırf mobbinge maruz kalmamak için uzmanlık yapmamayı tercih ettim. Ey tıp fakültesi hocaları başınızdan bulun gençliğimizi böyle duman ettiniz siz de böyle duman olun bu mübarek Receb ayının cuma günü sizi Allah'a havale ediyorum. yaptığınız zulümler başınızı yesin. (İnsan olan, zulmetmeyenlere hürmet eder dışarda tutarım)
30
Cevapla
Emekli
Sebep olanları Allah iki cihanda da affetmesin. Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin.
7
Cevapla
ümit baştürk
amin
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir