Medimagazin logo

Gündüz belediye başkan yardımcısı gece beyin cerrahı

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, sabah belediye başkan yardımcısı gece ise başarılı bir cerrah olarak işlerini aksatmadan sürdürüyor
Kaynak: İHA
Gündüz belediye başkan yardımcısı gece beyin cerrahı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, sabah belediye başkan yardımcısı gece ise başarılı bir cerrah olarak işlerini aksatmadan sürdürüyor.

Düzce Üniversitesi Beyin Cerrahisi Bölümü Öğretim Üyesi ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer sabah belediye başkan yardımcılığı gece ise beyin cerrahlığı görevini başarıyla yürütüyor. Özellikle sel bölgesindeki vatandaşların her an yanında olmaya çalışan Tuncer, belediyede ki mesaisinin ardından Düzce Üniversitesi'nde ameliyatlarını yaparak hastalarını iyi etmeye çalışıyor.

Başkan Yardımcısı Tuncer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'Memleket sevdasını anlamayanları, anlamak istemeyenleri, hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz' Güne sabahın ilk ışıklarıyla sel bölgesinde vatandaşlarımıza hizmetle başlayıp, gecenin karanlığında hastalarımızı sağlığına kavuşturmak için hizmete devam etmektir bizim memleket sevdamız" dedi.

beyin cerrahı
düzce üniversitesi
cengiz tuncer
Yorum (15)
Soysal meydan
Aferin
22
Cevapla
Diş
Bende gündüz Diş hekimi gece taksicilik yapmayı Düşünuyorum.. Malum kuşa dönmüş maaşla geçinmek zor..
48
Cevapla
Nilgün Yalçın
bla bla bla....
0
Cevapla
Port
Cengo beni de senin yardımcim yap yeminlen hastanenin yanına yaklaşmam.ama doçentlik felan kovala dersen kadro ayarla seninle beraber ben de takılırım.ya boşver doçentlik de ben dr lıktan nefret ettim.
2
Cevapla
Uğur
Peki öğretim üyeliği gece nasıl oluyor ????
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir