Medimagazin logo

Hekimler ek ödeme için yürüdü: Haziran ve Temmuzda yok, Eylül ve ekim ayları yetersiz!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde sağlık çalışanları 'ek ödeme' adaletsizliğine karşı eylem yaptı. Yaklaşık 100 hekim başhekimliğe yürüdü. Sağlıkçılar çalışma güvenliği konusunda da sıkıntı yaşadıklarını belirtti.
Hekimler ek ödeme için yürüdü: Haziran ve Temmuzda yok, Eylül ve ekim ayları yetersiz!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gazete Duvar'daki habere göre; Mayıs ayında İstanbul'da açılan ve pandemiye karşı mücadelede önemli bir merkez olması hedeflenen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ndeki 'ek ödeme' konusunda eylem yapıldı.

Hastanenin B Blok önünde bir araya gelen yaklaşık 100 hekim ile sağlık çalışanları, alkışlarla A Blok’taki başhekimlik binası önüne yürüdü. 

Burada yapılan açıklamada, haziran ve temmuz aylarında hiç ek ödeme yapılmadığı, ağustos, eylül ve ekim aylarında verilen performans ücretlerinin ise yetersiz olduğu belirtildi.

Açıklamada, kasım sonrasına dair de bir güvence verilmediği ifade edildi. Hekimler ayrıca hastanede çalışma güvenliği konusunda da sıkıntılar yaşadıklarını vurguladı.

ek odeme
basaksehir cam ve sakura sehir hastanesi
Yorum (4)
Ka
Demekki müteahhite bina yaptırınca iş bitmiyormuş.
90
Cevapla
Nrş
Adalet yoksa terör varsa faiz varsa yolsuzluk varsa adam kayırma varsa ne sen dogrusun ne öbürü.Ben iyiyim demeden herkes kendini düzeltecek particiliği gurupculuğu şuculuğu buculuğu bırakacağız.İyiyi iyiliği isteyeceğiz ,şiddete asla diyerek bozguncu olanlara muhabbet beslemeyeceğiz.En tepeden dibe yanlışın hesabınıda adalet eli ile soracağız ALAYİNA.saltanat surenede muhalifinide...Millet olarak birberaber dürüst doğruyu hakikati HAK olanı savunacağız.
40
Cevapla
UZMAN DOKTOR
sağlıkta dönüşümün bittiğinin göstergesi. müşteri hasta ayırımı yapılmazsa daha kötü günler bekliyor bizleri
19
Cevapla
Dt
Niyet yok Olsa da para yok. Para yok ama kimilerine para çok. (::::::
22
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir