Medimagazin logo

İntihar eden Dr.Ece'nin göz yaşartan veda mektubu

Adana'da 29 Ekim'de meydana gelen olayda Dr. Ece Ceyda Güdemek (26), girdiği bunalım sonucu balkondan atlayarak intihar etti.
Kaynak: AKŞAM - SONER KAN
İntihar eden Dr.Ece'nin göz yaşartan veda mektubu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gaziantep'te gözyaşları arasında toprağa verilen Güdemek'in hayatına son vermeden kaleme aldığı 'veda mektubu' ortaya çıktı. Genç doktor mektubunda şunları yazdı:

Annemden özür diliyorum. Hayat benim için çok zor. Bunaldım bu hayattan. Umarım ölümüm bazı güzel değişikliklere yol açar. Kimse kimsenin dedikodusunu yapmasın. Lanet hastaneler doktorlara yüklenip durmasın. Kredi kartı borcum var ama 10 binden fazla para var. Dert etmesin Erbil ağabeyim, borç yıkmıyorum. Annemi üzmesin kimse tek isteğim budur. Ha birde ola ki anında ölmezsem seçimim ölmekten yana kimse beni yaşatmaya çalışmasın.

Ece.


İntihar eden uzman doktor, geride bu notu bıraktı!


Asistan doktor 6'ncı kattan ölüme atladı


Farkında mısınız? Bir bir ölüyoruz biz!


Doktor intiharlarının ardındaki gerçek!


 

intihar eden hekimler
dr. ece ceyda güdemek
Yorum (17)
Muhammed Hüseyin Esin
Yüreğim burkuldu. Nefesim kesildi :'(
0
Cevapla
Mesude yaramaz
Gencecik bir can gitmiş daha neyi yargılıyosunuz yaa..daha hayatının başında onu bu hayattan soğutanlar,bunaltanlar,bu çaresizliğe sürükleyenler utansın:( yok şöyleymiş yok böyleymiş diye hala onu yargılamak yerine herkes dönsün bi kendisine baksın.onun bu hale gelmesinde biz 'insanların' bi katkısı yok mu acaba??
0
Cevapla
Üzgün
İntihar etmeyi düşünenler lütfen psikolojik destek alsın, kendi canınıza kıymakla hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Bu meslektaşımız bu siteden birilerinin mesai arkadaşı birinin çömezi birinin kıdemlisiydi. Kimse kimseye el uzatmadığı, belki de farkedemediği için suçlu değil ama, günaşırı 36 saat çalışsan vasıflı köleye bir selam vermek bir teşekkür etmek hiçkimseden bie şey eksiltmez bilakis yüceltir. Ey ŞANI BÜYÜK hocalar, alt kıdeminde insanlar olan uzmanlar, asistanlar ya da diğer sağlık personelleri kendinize gelin. Yarın öbür gün vicdanınız sizin de vicdanınız sızlarsa, acaba ben de hata yaptım mı diye kafayı yiyecek olursanız çok geç olacak. sistem hepimizi mahvediyor biz de çömez olduk biz de zamanında şuyduk buyduk diye altınızdakileri umursamazsanız duyarsız kalırsanız VİCDAN AZABInın VEBALin frenleri boşalmış yokulş aşağı gelen kamyon gibi ne zaman çarpacağını ne zaman duvara toslayacağınızı bilemezsiniz. EY ŞANI BÜYÜK HOCALAR DUYUN BUNU
0
Cevapla
Murat d
Umarım bazı şeyleri değiştirir demiş ya evet bazı şeyler değişti ama maalesef değişen tek şey boşuboşuna yitip giden gencecik bir fidanın hayatı ve yürekleri dağlanan bir anne ve baba...
0
Cevapla
Sait acar
Bir ağabeyin anne ve kardeşe baskısı. Hastane çalışma şartları. Ve de önemli olanı dedikodu.geç fidanı söktü kökünden.Allah affetsin annesine sabır ve sağlık versin.baş sağlığı diliyorum.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir