Medimagazin logo

İsyan ettiren görüntü! Şehir teröristlerinden doktorun yüzüne tekme!

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma atan ve güvenlik görevlisine saldıran şahsın bu anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Doktorun burun ve uyluk kemiği kırılırken Sağlık Bakanlığı magandaların yakalandığını açıkladı. Bakanlığın açıklamasına göre zanlılardan biri daha önce bir polisin bıçaklanması olayına karıştığı için tutuklandı.
İsyan ettiren görüntü! Şehir teröristlerinden doktorun yüzüne tekme!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güzelyalı Mahallesi'ndeki bir kafeteryada çıkan kavga sırasında olaya müdahale eden polis, biber gazı sıkarak tarafları ayırdı. Kavgaya karıştıkları ileri sürülen ve gazdan etkilenen şahıslar gittikleri özel hastanede arbede çıkarttı. G.S. adlı şahıs hastanede yanlarına gelen acil serviste görevli doktor A.N.'nin yüzüne tekme attı ve ardından doktor ile güvenlik görevlisi T.Y.'ye saldırdı.

Doktora ve güvenlik görevlisine saldırı anı ise hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Saldırganlar olaydan sonra otomobil ile kaçtı. Doktor ile güvenlik görevlisine saldırdığı tespit edilen G.S. daha daha sonra avukatı ile birlikte Denizevleri Polis Merkezine giderek teslim oldu. İfadesi alınan G.S., savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. Daha sonra tekrar gözaltına alınan zanlılardan biri daha önce bir polisin bıçaklanması olayına karıştığı için tutuklandı.

 

 

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA: DOKTORUN BURUN VE UYLUK KEMİĞİ KIRILDI

Samsun'da özel bir hastanede doktora uçar tekme atılması doktor ile güvenlik görevlisinin darp edilerek yaralanması olayıyla ilgili Sağlık Bakanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;

" Kendini bilmez magandaların Samsun’da bir özel hastanede doktor ve güvenlik görevlilerine karşı uyguladığı şiddet karşılıksız kalmadı. Savcılık yeniden harekete geçerek tekrar göz altı ve tutuklama kararı verdi. Kamuoyunun ve sağlık camiasının tepkisini çeken ve infiale neden olan olay şöyle gelişti. Samsun’da bir gece kulübünde çıkan tartışma kavgaya dönmüş ve yaralananlar olmuştur. Yaralıların Samsun’da özel bir hastaneye naklinden sonra, tartışma ve kavgayı hastanede de sürdürmek isteyen magandalar, önce hastanenin güvenlik görevlileri tarafından “Adı geçen yaralıların hastanede olmadıkları” söylenerek uzaklaştırılmıştır, ancak daha sonra aynı kişiler hastaneyi tekrar basmışlardır. Magandaların uyguladıkları şiddet sonucu hem güvenlik görevlileri hem de doktor yaralanmıştır. Doktorun daha sonra yapılan muayene ve tedavisinde burnunun ve uyluk kemiğinin kırıldığı tespit edilmiştir.Polisin müdahalesi üzerine magandalar gözaltına alınmış, ancak daha sonra savcılık tarafından serbest bırakılmıştır.Şiddet olayının vuku bulması kadar, zanlıların serbest bırakılması kamuoyunda oluşan infiali artırmış ve bunun üzerine harekete geçen savcılık yeniden zanlıları gözaltına almıştır. Zanlılardan bir tanesi, daha önce bir polisin bıçaklanması olayına karıştığının tespit edilmesinden sonra tutuklanmıştır. Yaralı doktor ve güvenlik görevlilerinin genel sağlık durumları iyidir. Kendilerine geçmiş olsun diyor, bu tür şiddet olaylarının tekrarlanmaması dileği ile bu müessif hadiseyi kınıyoruz. Saygıyla kamuoyuna duyurulur"

doktora şiddet
sağlıkta şiddet
samsun
doktora tekme
Yorum (20)
sıtkı sıyrılmış
Bakanlığın açıklaması o tekmeden daha acı.
23
Cevapla
DRMCAPRAZ
Çok acı verici olay. Zanlı yapmış olduğu suçtan dolayı ifadesi alınarak bırakılmış sonra muhtemel basına yansıması vs gibi durumdan sonra tekrar yakalama kararı alındığı söylenmekte. Yapmış olduğu bu suçtan değil daha önce işlediği başka bir suçtan dolayı tutuklanmıştır. herzaman ki gibi arkadaşımıza yapılana karşı ciddi bir ceza almayacak gibi gözükmektedir. Bu olayın yüzde biri adli çalışanlara yapılsaydı anında tutuklama ve maksimumdan ceza alacağını düşünmekteyim. Hekimlere karşı bu kadar hasmane davranış içinde bulunan tüm yetkilileri de kınıyorum.
19
Cevapla
Yıldıray Atılgan
VAKA 1:Adam ;Görevli Doktorun Burnunu,bacağın en büyük kemiğini(normalde genç insanda Trafik Kazasında bile kırılması düşük ihtimaldir) direk hedefe kitlenmiş şekilde kırıyor. VAKA 2:Bu Adam Eğer yukarıdaki açıklamada haberle ilgili bir gözden kaçan hata yoksa,Adamı ilk değerlendirmede salıveriyorlar,sonra tutukluyorlar.DEĞERLİ SAVCILAR,DEĞERLİ HAKİMLER,HEKİMLER;ADLİ BEDEN BÜTÜNLÜGÜNE YAPILMIŞ TÜM SALDIRILARDA BİLİRKİŞİ OLARAK BİLGİSİNE BAŞVURMAK ZORUNDA OLDUĞUNUZ(ADALETİ DAĞITIRKEN KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRMAMAK İÇİN) ,HUKUKİ OLMAZSA OLMAZINIZDIR.BU BÖYLE DEVAM ETMEMELİ,HATA NERDEYSE ÇÖZÜLMELİ.BU ÜLKEDE ŞİDDETTEN DOKTOR KALMADIĞINDA,HİÇBİRİNİZİN VARLIĞI BİRŞEY İFADE ETMEZ.
28
Cevapla
dr
Bu tür yaratıklarla normal bir insanın baş etmesinin imkanı yok. İşin kötüsü bu yaratıkların ne zaman, nerede ve nasıl ortaya çıkacağı da belli değil. Ömrünü dünyanın en uzun ve en zor tahsiline ve mesleğine adamış doktorun bir hiç uğruna harcanmasına da hiçbir vicdan elvermez. Çözüm geliyor, hatta geldi. A.B.D. de nöbetçi robot hekim RP-7, acilde hastayı karşılıyor, yani hasta ve yakınlarıyla muhatap olan robot. Böylece insan hekim şiddet,darp,cinayet,hakarete maruz kalmıyor. Amerika’da uygulamaya girmiş darası başımıza. Vatandaş robota şiddet uygularsa,parasını verecek, vermezse devlet malına zarar vermekten bu kez içeri girecek. Ülkemizde şiddet anında biter, sağlıkçı huzura kavuşur! Polis, güvenlikçi de robot olucak tabii… ROBOCOP. !!! Sıkıysa dokun…
37
Cevapla
Dr
Bu işin yapılır tarafı kalmadı ...
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir