Medimagazin logo

Kalp cerrahının kalp krizi geçiren dişhekimi oğlu hayatını kaybetti

Kalp cerrahı Prof. Dr. İsa Durmaz'ın diş hekimi oğlu Burç Durmaz (36), kalp krizi geçirmesinin ardından tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Kalp cerrahının kalp krizi geçiren dişhekimi oğlu hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 28 Mart'ta spor yaparken kalp krizi geçiren Burç Durmaz, tedavi gördüğü Ege Üniversitesinde 17 gün sonra yaşama veda etti.

Eski milli yüzücü, rüzgar sörfü ve yelkenli yat yarışçısı olan Durmaz, Ege Açıkdeniz Yat Kulübü'nün de lisanlı sporcusuydu.

Ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. İsa Durmaz ile Prof. Dr. Berrin Durmaz'ın oğlu olan Burç Durmaz, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu.

Durmaz, Ege Üniversitesinde çalışmalarının yanı sıra 2012'den bu yana da üniversitenin Alsancak'taki kliniğinde hastalarına hizmet veriyordu.

kalp
krizi
geçiren
kalp
cerrahının
oğlu
hayatını
kaybetti
Yorum (5)
Handan Kocagözoğlu
Çalışma hayatımda başasistanım olan Prof.Dr.İsa Durmaz, mükemmel bir insandır.Yıllardır her sorunuma yardım etmiş ,herkesin yardımına koşan bir iyilik meleğidir. Bu büyük acıyı yaşamış olmasından dolayı ne kadar üzgün olduğumu anlatmaya kelimeler yetmez. İlk duyduğumda, “bunu hak etmedi” sözcükleri döküldü ağzımdan...Günaha girdiysem Allah affetsin..Yavrumuzun kaybı yalnız ailesi ve bizler için değil, toplumumuz için de büyük kayıptır. Sevgili Berrin kardeşime,Burak’a ve sevgili abime başsağlığı diliyorum..Huzur ve ışıklar içinde uyu değerli yavrum..
64
Cevapla
Frankie Bellevan
Kardeşimize Alllah Rahmet eylesin.. Mekanı Cennet olsun.. Allah Anne ve Babasına , tüm Ailesine , Sevenlerine , Yakın Dostlarına Sabır versin... Hepsine de Başsağlığı diliyorum... Muhakkak ki Hepimiz de Allah'tan Geldik ve Zamanı Geldiğinde O ' na döneceğiz...
39
Cevapla
süzer
çok genç ...rahmet diliyorum...anne babaya sabır versin yaradan...bi umut kurtulur dıye haber beklerken...kötü haber...
23
Cevapla
BİLGE BAK
BAK AİLESİ OLARAK ALLAH RAHMET EYLESİN HOCAM ALLAH SİZE SABIR VERSİN
24
Cevapla
kenan öner kara
AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM.NURLAR İÇİNDE UYUSUN.
23
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir