Medimagazin logo

Kırşehir'den iki hekim Yılın Doktoru ödülüne layık görüldü

İl Sağlık Müdürlüğü, Kırşehir'den iki hekimin "yılın doktoru" ödülüne layık görüldüğünü bildirdi.
Kaynak: AA
Kırşehir'den iki hekim Yılın Doktoru ödülüne layık görüldü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 14 Mart Tıp Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yılın hekimlerine teşekkür ve başarı belgelerinin verildiği belirtildi.

Sağlık Bakanlığının 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinde 81 ilden çeşitli kademelerde görev yapan yaklaşık 150 sağlık çalışanının ödüllerini Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ndan aldıkları kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu'nun da katıldığı programda Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Dr. Mustafa Kaplan ve aile hekimi Dr. Kubilay Doğan yılın doktoru ödülüne layık görüldüler. Gece gündüz demeden çalışan, bu kutsal mesleği büyük fedakarlıklarla yerine getiren, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz."

tıp bayramı
14 mart
suat türkoğlu
mustafa kaplan
Yorum (2)
657 dmk
ben bu verilen ödülden nefret ediyorum,iğreniyorum... ve insanı/insanları enayi yerine koyuyor, ver 3 maaş ödül, ver derece kademe ilerlemesi....öyle a4 kağıdına googledan uyarlanmış yazılarla olmaz....657 dmk da ödül - ceza mekanizmaları var, ödül olarak hep bu tür a4 kağıdı her sene bolca dağıtılır, ceza ise bolca sarı zarf.... şahsen bu tarz ödül bana vermiş olsalar, verenin gözüne bakarım ve bu kadarmı derim, cömertliğiniz için teşekkür ederim , bundan daha fazlasını hak ettim derim ve iade ederdim... hem dmk da yılın doktoru diye bir ödül yoktur, kamu görevlisi yasada olmayan bir ödülü nasıl bir kamu gmrevlisine verebilir, karşı tarafta nasıl alabilir....demi....
11
Cevapla
Port
Kriterler neler çok merak ediyorum.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir