Medimagazin logo

Mecburi hizmetini yapan hekimin uluslararası başarısı: 30 bin dolarlık burs kazandı

Göz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Irmak Karaca Uluslararası Göz Birliği (ICO)'nin dünyada her yıl sadece 2 kişiye verilen ICO- Retina Research Foundation Helmerich Fellowships Award bursuna 2020 yılı için layık görülerek büyük bir başarıya imza attı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Mecburi hizmetini yapan hekimin uluslararası başarısı: 30 bin dolarlık burs kazandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN- Trabzon Of Devlet Hastanesi'nde zorunlu hizmetini yapmakta olan Göz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Irmak Karaca, Uluslararası Göz Birliği (ICO)'nin dünyada her yıl sadece 2 kişiye verilen ICO- Retina Research Foundation Helmerich Fellowships Award bursuna 2020 yılı için layık görülerek büyük bir başarıya imza attı.

30 bin dolarlık bursu kazanan Dr. Karaca, dünyanın 3. büyük ve saygın üniversitesi olan A.B.D. Kaliforniya eyaletindeki Stanford Üniversitesi'nde 1 yıl süreyle çalışmaya hak kazandı. Dr. Karaca, kazandığı bu burs ile Stanford Üniversitesi-Byers Göz Enstitüsü'nde Retina ve Üveit konularında çalışacak.

Merkezi Avrupa'da olan Uluslararası Göz Birliği (ICO), 2010 yılından beri verdiği bu burs ile oftalmolojinin gelişmesine katkı sağlayacak genç araştırmacıları desteklemektedir.

 

op. dr. irmak karaca
uluslararasi goz birligi
ico
Yorum (4)
DR.Şaban UYSAL
Of Devlet Hastanesi olarak Dr.Irmak hanım ile gurur duyduk.Kendisi zaten, düzenli, disiplinli ,,hastaları ile güzel bir diyaloğu olan Çalışkan ve başarılı bir Hekim arkadaşımızdır.Bu başarısını akademik camiada göstermesi özellikle Uluslararası arenaya taşıması bizleri son derece mutlu etmiştir.Göz alanında gelecekte söz sahibi bir Göz hocası olacağını düşünüyorum.Başarılar diliyorum. Of Devlet Hastanesi BAŞHEKİMİ
41
Cevapla
esat
Tebrik ediyorum. Doktor hanıma başarılar dilerim. fevkalade bir başarı. sanırım ileride Türkiye' ye geri dönüp çalışmayı istemeyecektir (haklıdır da). Büyük kayıp olacağını şimdiden söyleyebilirim.
25
Cevapla
ömer faruk atay
Sayın Dr.Irmak Karaca Hanımefendi'yi tebrik eder sağlık ve başarılar dilerim.Kendisi yalnız oftalmoloji camiasının değil bütün Türk Milletinin medar-ı iftiharı olan değerlerimizden biri olmuşdur. Ayrıca muhterem ailesini de kutlarım.
18
Cevapla
adem tokgöz
2017de 5, 2018de 4, 2019da 15, 2020de 4 ciddi yayını vardır. tebrikler
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir