Medimagazin logo

Mersin'de romatoloji uzmanı koronavirüse yenildi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Canataroğlu koronavirüse yenildi. Prof. Dr. Canataroğlu, hastane önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Kaynak: DHA
Mersin'de romatoloji uzmanı koronavirüse yenildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Mersin'de görev yapan Romatoloji Uzmanı Prof. Dr. Abdullah Canatarlıoğlu (57) koronavirüse yenildi. Prof. Dr. Canatarlıoğlu'nun vefatının ardından Türk Tabipleri Birliği başsağlığı mesajı yayınladı.

TTB mesajında, "Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan Romatoloji Uzmanı Prof. Dr. Abdullah Canatarlıoğlu'nu COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

Hastane önünde tören düzenlendi

Prof. Dr. Abdullah Canataroğlu'nun vefatının ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi poliklinik binası önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Prof. Dr. Canatarlıoğlu'nun ailesinin yanı sıra Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, rektör yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk ve mesai arkadaşları katıldı.

 

 

 Törende konuşan Çamsarı, "Hocamız, Mersin'e geldikten sonra kendisiyle kısa bir süre içerisinde arkadaş olmuştuk. Kendisinin, benim ailem de dahil birçok hastası oldu. Hiçbirimiz onun yüzünü asık görmedik. Bir şey rica edeceğimizde hep güler yüzlüydü. Bizlere kendi ailesinden farksız davrandı" dedi.

Canataroğlu'nun kızı Zeynep Canataroğlu da kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Törenin ardından Canataroğlu’nun cenazesi, Tarsus Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

mersin
romatoloji uzmanı
kovid-19
koronavirüs
tören
Yorum (5)
Sedat
Çok kıymetli bir insandı, hocamızdı. Allah rahmet eylesin.
6
Cevapla
Emrah Uludağ
Cok degerli bir hekimdi.kolay degil bu ulkeden bir romatolog daha ebedi yolculuguna gitti.Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
5
Cevapla
Turgay özcler
Allah rahmet eylesin
5
Cevapla
BAHRİ ABAYLI
""Kaliteli şeylerin zaman ve mekan korkusu olmaz""....""sen bu zamnda zor bulunan, nitelikli bir arkadaşdın."" Sevgili arkadaşım ALLAH rahmet etsin , makamın cennet olsun.....
5
Cevapla
Ö.Faruk Atay
Tanıyorum,iyi insan ve iyi hekimdi.İrtihali çok üzücü ve büyük bir kayıptır.Ailesinin ve hekim camiasının başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir