Medimagazin logo

Meslektaşı tarafından öldürülen doktor toprağa verildi

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde beraber görev yaptığı meslektaşınca bıçaklanarak öldürülen doktor Kaan Erol'un cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi
Meslektaşı tarafından öldürülen doktor toprağa verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA-Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde beraber görev yaptığı meslektaşınca bıçaklanarak öldürülen doktor Kaan Erol Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Yavuz Sümter'in 30 bıçak darbesiyle hayatını kaybeden 26 yaşındaki Erol için Karşıyaka Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı.

Baba Metin ve anne Nilay Erol, oğullarının tabutu başında gözyaşı döktü.

Doktorun cenazesi kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine Erol'un yakınları, çalışma arkadaşları ile vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

kaan erol
oldurulen doktor
yavuz sumter'
Yorum (4)
dr
doktorlara yazık oluyor.
9
Cevapla
Krizantem
Yakınlarına sabırlar dilerim. Allah kimseye böyle acı vermesin. İktidarın insanları birbirne kırdırdığı ve çalışma değil, kölelik koşullarının dayatıldığı bu devirde her ortamda , ne denli zeki, eğitimli olurlarsa olsunlar insanlar çıldırıyor. Allah yoldan çıkarmasın. Merhum doktora Allah rahmet eylesin.
10
Cevapla
Ediz Tutar
Allah rahmet eylesin. Bir meslektaşımız mezarda, diğeri hapisde.. Amacı insana hizmet olan bir meslek ...Diyebilecek bir şey yok...
14
Cevapla
Yasemin cak
Turkiyede en buyuk sorun asistanlikda gecen zaman asiri is yükü nöbet sonrası uyumadan tekrar gorev yapma sonucu kişilerin sinir sistemi tamamiyla bozuluyor. Bunun gibi degisik olaylar cok oluyor ne kadar cok asistan istifa ediyor ust ast durumundan ben bu meslekte olmama ragmen bilmeme ragmen hala bir duzelme henuz görülmedi .Umarim bundan sonra bir duzelme olur bu is yukunde diye umuyorum.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir