Medimagazin logo

Ölen hastanın yakınları doktorlara saldırmak istedi: Polis ekiplerinin bekleyişi sürüyor

Sivas'ta ameliyat sırasında hayatını kaybeden hastanın yakınları, hastane binasının camını kırdı. Taşkınlığı polis ekipleri önledi.
Kaynak: AA
Ölen hastanın yakınları doktorlara saldırmak istedi: Polis ekiplerinin bekleyişi sürüyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde böbrek ameliyatı edilen Turan Aydemir (46), operasyon sırasında hayatını kaybetti.

Doktorların Aydemir'in ölüm haberini vermesi üzerine yakınları doktorlara saldırmak istedi. Polis ekipleri ve hastanenin güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle saldırı önlenirken, Aydemir'in yakınları taşkınlığını hastanenin acil servisi girişinde sürdürdü.

Hastane binasındaki bir sendikaya ait odanın camını kıran Aydemir'in yakınları, olay yerine sevk edilen takviye polis ekiplerince uzaklaştırıldı. 

Polis ekipleri hastane önünde bekleyişi sürdürüyor.

cumhuriyet üniversitesi
Yorum (29)
ömer hayyam
rahmetli hastaneye niye gelmiş, böbreğini doktorlarmı bozmuş...25 kuruşa poşet sorunu çözülüyorsa , bu holiganlaşan magandalıkların çözülmemesi göz yummaktır....iyi herkes kendi adaletini dağıtsın, o zaman elmi yaman beymi yaman herkes anlar....
54
Cevapla
sağlıkta
Bu zihniyeti bitirmek ama harbiden bitirmek şart oldu.Hangi zihniyet mi ? Canı sıkıldı mı, tepesi attı mı , hastane , acil, yoğun bakım basmak, sağlıkçı dövmek , öldürmek... Ne bu yaaa ? Eee ondan sonra gençler belli branşları neden seçmiyor ? Gençlere öğütle, tavsiyeyle bu işler düzelmez. Maganda,psikopat, sosyopat adaletin, kanunun demir pençesini hissedecek. Taaa iliklerine kadar. İstendiğinde yapılır, başka çare yok...
74
Cevapla
Osman D
Geçen gün adliyeye gittim. İli tane arama cihazından, beş tane polisin önünden geçtim. Hastaneler ise mahaşallah yol geçen hanı. Esrarkeşi, hırsızı, tutuklusu, psikopatı, özetle her çeşidi burada. Maalesef, sağlık personelinin ise hayatının bir mübaşirinkinin yarısı kadar değeri yok. Bugün bir savcıya veya kaymakama yumruk atsanız, hemen tutuklanır ve en az beş yılla yargılanırsınız. Sağlık memuru ise onların yanında boks antremanı çuvalı gibi. Vur, vurabildiğin kadar. En fazla iki saat gözaltı, yargılama, sonra da ceza tecili ya da 200 tl para cezasına çevirme. Düşündürücü belki. Ancak, emniyetçilerin, adliyecilerin ve mükliyelilerin yanında kendimi ikinci sınıf devlet memuru gibi hissediyorum.
71
Cevapla
uzman
Herşeyden önce Allah rahmet eylesin. Doktorun bir kusuru olduğunu düşünüyorsan seni tutan yok, gidersin şikayetçi olursun gereken yapılır. Ölüm haberini duyunca devletin malına zarar vermek, sağlık çalışanlarına saldırmaya teşebbüs etmek vb. Ya bunların hukuki karşılığı var. Ey polis ey savcılar , bu durumda yapılması gereken onları sadece oralardan uzaklaştırmakmıdır ? Siz hak hukuk nedir bilmiyormusunuz? Yoksa aptala mı yatıyorsunuz ? Bu magandalar iş çıkışında sağlık çalışanlarına zarar verirse ne yapacaksınız ? Lütfen görevinizi yerine getirin. Aksi takdirde bu sağlık çalışanların başına geleceklerden sorumlu olursunuz en az o magandalar kadar. TTB, sağlık sen, nerdesiniz ? Bırakın şu seçim işlerini de asıl işinize bakın.
60
Cevapla
aydin sinal
46 yasindaki bir hasta -haberde belirtildigi sekilde -böbrek ameliyati esnasinda nicin ölür? 40 yillik anestesist olmam aklima pek cok sorular getiriyor ama sonuca erisemiyorum,bilen varsa lütfen yazsin.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir