Medimagazin logo

Onkoloji Hastanesinde görevli doktor kırık kolu ile çalışmaya devam ediyor

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bisikletten düşen Onkoloji Hastanesi Dahiliye Uzmanı Zeynep Fetullahoğlu, kırık koluna rağmen hastaları muayene etmeyi sürdürüyor
Kaynak: AA
Onkoloji Hastanesinde görevli doktor kırık kolu ile çalışmaya devam ediyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Van Gölü sahilinde köpeğe çarpmamak için kullandığı bisikletten düşen Fetullahoğlu, alçıya alınan koluyla mesaisine devam ediyor.

Hastaların mağdur olmaması için rapor almadığını belirten Fetullahoğlu, "Hastanede tek dahiliye uzmanı olarak çalışıyorum. Hastalarımız mağduriyet yaşamasın diye çalışmaya devam etme kararı aldım. Hastalarımıza faydamız oluyorsa ne mutlu bize. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Hastane Başhekimi Mehmet Köseoğlu de Fetullahoğlu'nun geçirdiği kaza sonucu kolunda kırıklar oluştuğunu ifade ederek, "Fetullahoğlu, hastalarımız mağdur olmasın diye poliklinik yapmaya devam ediyor. Bu gerçekten alkışlanacak davranış" diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Koray Okur da Fetullahoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

zeynep fetullahoğlu
onkoloji hastanesi
Yorum (2)
Soysal meydan
Napsın yazık. İstirahat alsın da kuru maaşa mı kalsın. Hasta hasta çalışmaya mahkum eden bu sisteme lanet olsun.
9
Cevapla
Nagihan
Bu şekilde fedakarlık yapacağınıza hastalara bağırıp çağırıp kovmaktan vazgeçerseniz daha örnek bi davranış olur insanları bedenen iyi edebilirsiniz ama ruhlarında yaralar bırakıyorsunuz lütfen hoşgörü
23
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir