Medimagazin logo

Ordu'da acil servis doktorunu darp eden hasta ve oğlu serbest bırakıldı

Ordu'nun Ünye ilçesinde özel bir hastanenin acil servisinde görev yapan Doktor Kadir Gökmen, çıkan tartışmada Necip Can A. ile hasta olan babası Necip A. tarafından darp edildi. Gözaltına alınan baba ve oğlu savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: DHA - Mustafa KIRLAK
Ordu'da acil servis doktorunu darp eden hasta ve oğlu serbest bırakıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, dün akşam saatlerinde Ünye ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Necip Can A., rahatsızlanan babası Necip A.’yı ambulansla özel bir hastanenin acil servisine götürdü. Necip Can A., tedavi öncesi acil servisteki doktor Kadir Gökmen'den babasının doktoru ile görüşmesini istedi. Gökmen ise hastanın durumunu öğrendikten sonra diğer doktora bilgi verebileceği belirtti. Bunun üzerine Necip Can A. ile Gökmen arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Necip Can A. ve hasta babası Necip A., doktoru darbetti. Kavga, hastanenin güvenlik görevlileri ile diğer hasta yakınlarının araya girmesi ile sona erdi.


Ordu'da bir özel hastanede doktor, hasta yakınlarının saldırısına uğradı


İhbar üzerine hastaneye polis ekipleri sevk edildi. Baba ile oğlu gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İfadeleri alınan Necip Can A. ile babası Necip A., savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

ordu
ünye
acil servis doktoru
özel hastane
saldırı
Yorum (7)
DRCEVDETT
BU MAGANDA TİPLERİN SOSYAL GÜVENCELERİ ACİLEN İPTAL EDİLMELİDİR.(Kim iptal edecek ki, ben de böyle yazdım işte)!!!
65
Cevapla
Mobbing e uğrayan hekim
Serbest bırakıldığı haberlerini yapınca şiddet yapmak isteyen daha çok yapıyor. Ne de olsa serbest bırakılıyor. Lütfen bu haberleri yapmayın. Lehimize oluşmuyor
48
Cevapla
Ülker Kaya
Neyse ki ahiret var. Hesabımızı orda sorarlar
37
Cevapla
dr
Yazıklar olsun... Acilen yeni bir sağlıkta şiddet yasası çıkması lazım. Türk Ceza Kanunu kapsamında. Şehir eşkiyası, magandaya göz açtırmayacak şekilde. Doktoru darbediyor, serbest bırakılıyor, insaf !...
33
Cevapla
mete
Bu tipler yüzünden hastalardan nefret ettim ve histoloji ve embriyoloji uzmanı oldum. Şimdi bir üniversitede akademisyenim. Çok mutluyum. Şiddet görüyor muyum? En fazla laboratuvarda sıçanlar tarafından ısırılıyorum.
46
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir