Medimagazin logo

Plastik cerrah COVID-19'a yenildi

İstanbul'da estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı olarak çalışan Op. Dr. Eşsiz Çınaroğlu Covid-19 nedeni ile yaşamını yitirdi
Kaynak: Sözcü
Plastik cerrah COVID-19'a yenildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul’da estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı olarak çalışan Op. Dr. Eşsiz Çınaroğlu, Covid-19 nedeni ile hayatını kaybetti. Göztepe Mahallesi’nde ikamet eden Çınaroğlu’nun Çukurova Üniversitesi-Ege Üniversitesi mezunu olduğu ve İstanbul Tabip Odası üyesi olduğu öğrenildi.

Plastik Cerrahi Derneği’nden yapılan açıklamada, “Değerli Meslektaşımız Dr. Eşsiz Çınaroğlu’nu Covid-19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli meslektaşımıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve plastik cerrahi camiasına başsağlığı diliyoruz” denildi.

İstanbul Tabip Odası, yaşamını yitiren oda üyesi doktor Çınaroğlu için şu mesajı paylaştı:

“Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1993 yılı mezunlarından, muayenehane hekimi Plastik Cerrahi Uzmanı üyemiz Dr. Eşsiz Çınaroğlu'nu 24 Şubat 2021 tarihinde COVID-19 sebebiyle kaybettik. Acımız büyük. Değerli meslektaşımızın başta ailesi olmak üzere yakınlarının büyük acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz.”

estetik
plastik ve rekonstruktif cerrahi uzmani
covid-19
Yorum (1)
m.h.
Allah rahmet etsin
16
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir