Medimagazin logo

Rezalet! Armağan Çağlayan'ın programında doktor cinayeti kahkahalarla anlatıldı!

Doktor cinayetini kahkahalarla karşılayan Armağan Çağlayan'ın paylaşım videosu tepki topladı
Rezalet! Armağan Çağlayan'ın programında doktor cinayeti kahkahalarla anlatıldı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çatlak Şanzel” ismiyle tanınan şarkıcı Şanzel Çetin, program yapımcısı ve aynı zamanda Hukuk Fakültesi mezunu Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuk oldu. Şanzel’in bir doktoru öldürdüğünden bahsettiği program sosyal medyada tepki çekti.

Armağan Çağlayan’ın dün yayınlanan programında şarkıcı Şanzel, bir doktoru öldürdüğünü şu ifadelerle anlattı:

"Babaannem yanlış ameliyatla vefat etti ve babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yatarak kurtuldum, ondan sonra da alışkanlık yaptı. Birkaç kere de yaralamadan cezaevine girdim."

İşte sosyal medyadan tepkiler:

 

@fethicagil

Röportajı yapan kişi Hukuk Fakültesi diploması olan Armağan Çağlayan. Doktor cinayeti reklamı yapılıyor ve üstüne kahkaha atılıyor. Bütün Sağlık STK'larını ve hekimleri kınamaya ve suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum.

 

@esindncl

Doktor öldürüp 7 yıl yatıp bunu gülerek anlatan ve ahkam kesen bu sağlık teröristi Armağan Çağlayan'ın programına çıkıp rahatça bunu anlatıyor. lütfen videoyu teröre özendiren içerik olarak youtubeye bildirelim ve dislike atalım

 

@_dr_dodo

mevzuları kişiselleştirmekten ziyade fikir ve olayları tartışmayı seven biriyim ama video’nun sonundaki armağan çağlayan kahkahası midemi bulandırdı. bu hasta kadının bıçakladıklarından biri yakınınız olsa acaba yine bu kadar komik bulur muydunuz?

 

 

armağan çağlayan
doktor cinayeti
şanzel çetin
Yorum (3)
Murat çelik
Bir hekim ve her şeyden önce insan olarak bu haberi okuduğumda tüylerim diken diken oldu. Bu haberde direkt doktor öldürmeye teşvik var Meslek örgütlerinin her platformda harekete geçmesi gerekmektedir
71
Cevapla
se
Tam bir psikopat, hapisten çıkmamalıydı. Sunucunun gülmesi şaşkınlık ironisi olarak görülmeli, yoksa adalet sistemimiz ve infaz yasaları ağlamalık!
43
Cevapla
dtzaf
tek kelime ile '' iğreeeeeaaaaaannnnç'' .Bildiğim kadarı ile kanunlarımızda '' suçu övmek '' şeklinde tanımlanan bir suç var. Hukuken üstüne gidilmeli bence. Sağlıkta en ufak bir sözlü tacizi bile hukuki platforma taşımalıyız.İnsanlar '' hasta psikolojisi'' bahanesine sığınarak her türlü edepsizliği yapmaya hakları var sanıyorlar. Bunun böyle olmadığını anlamaları için bir kaç kişinin esaslı bir ceza alması ve herkesin görüp duyabileceği şekilde gazete ve televizyonlarda yayınlanmalı. Belki o zaman birileri rahatlıkla '' doktoru öldürdüm, sonra alışkanlık yaptı '' diyemez, ve birileri de ''uhohahahahaha'' diye gülemez.
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir