Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığından sözleşmeler uzatıldı

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personelin sözleşme sürelerinin uzatıldığını bildirdi.
Sağlık Bakanlığından sözleşmeler uzatıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personelin sözleşme sürelerinin uzatıldığını bildiren genelge yayımladı. 25 Ağustosta yayımlanan 694 sayılı KHK gereği 10 bine yaklaşan sözleşmeli personelin sözleşmeleri 25 Kasımda bitiyordu. Ancak Sağlık Bakanlığı bir Genelge yayımlayarak sözleşmelerin yeni görevlendirmeler yapılıncaya kadar devam edeceğini bildirdi. Genelgede şunlar yer aldı:

son dakika
sözleşmeli personel
Yorum (5)
a.k
yanlış başlık atmışsınız.görev süreleri uzatılmamış.bir üst yazı yaılıp sağlık müdürlerine top atılmış.khk ile yapılan düzenlemenin üzerinde bir karar bir üst yazıyla değiştirilemez.belirsiz ve muğlak üst yazı olmuş.
7
Cevapla
mahmut
"...hizmetlerin yürütümesinde aksaklığa meydan verilmemesi bakımından..." 3 aylık süre içerisinde bütün idareci atamalarının yapılması gerekmez miydi? 3 ay yeterli değilse yeterli süre ne kadardır,3 sene mi? Sağlık Müdürü atanmış olan illerde ,yeni sağlık müdürü alt kademe yöneticilerini atamak yerine eskilerin görev süresini uzatma yoluna giderse bu onun acizliğini göstermez mi? Öyle ya kendi alt kademesindeki topu topu 8-10 idareci ve başhekimi atayacak kudreti olmayan bir sağlık müdürü kendini kime saydırabilir ki?Böyle bir müdür olmaktansa olmamak çok daha iyidir.Hazırlığı olmayan ekibi olmayan bir sağlık müdüründen nasıl bir hizmet beklenebilir ki?Atanamayan 5-10 sağlık müdürü için böyle bir genelge yayınlamak idareten çok gereksiz olduğu gibi , köklü bir değişiklik niyetinden de rücu anlamına gelir ki sayın bakan için bu durum iyi bir puan değildir.Yeni atamalarda bu kadar gecikmek yerine daha hızlı ve kararlı bir inisiyatif kullanmalıydı.
21
Cevapla
acil
ACİLLER PERİŞAN HALDEDİR.DEVAMLI HASTA VE HASTA YAKINI SALDIRISI VARDIR.HAFTA TATİLİ DEMEDEN ,GECE DEMEDEN ÇALIŞIRSIN.TATİL MESAİSİ NORMAL MESAİDEN SAYILIR.HASTA SEVK ETMEK DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN DAHA ZORDUR.DEVAMLI HAKARET VARDIR.SAVCI VE HAKİME İFADE VERMEKTEN BIKARSIN.BAŞHEKİM HARİÇ BÜTÜN SİYASETÇİLER AMİRİNDİR.VESAİRE VESAİRE....
36
Cevapla
dr
hastanelerde otelcilik müdürlükleri kaldırıldı mı kesin bir bilgisi olan varmı
9
Cevapla
hoca
daha da komiği müsteşarlık başlıklı yazının altında BAKAN ın imzası var. Vah sağlık bakanlığım vahhh.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir