Medimagazin logo

Sağlık camiasını yasa boğan ölüm! Başarılı el cerrahisi uzmanı trafik kazasında hayatını kaybetti

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerinden İbrahim Afşin Öztürk (33) geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Başarılı cerrah morg önünde düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.
Sağlık camiasını yasa boğan ölüm! Başarılı el cerrahisi uzmanı trafik kazasında hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerinden İbrahim Afşin Öztürk geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Başarılı cerrah morg önünde düzenlenen törenle memleketine uğurlandı. 
Erzurum’da başarılı birçok operasyona imza atan Ortopedi ve El Cerrahi Uzmanı Dr. İbrahim Afşin Öztürk (33), dün arkadaşına iftar için gittiği Kars’tan Erzurum’a dönerken Köprüköy ilçesi yakınlarında kullandığı otomobilin tırın altına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.
Dr. Öztürk’ün ölüm haberi sağlık camiasını yasa boğdu. Türkiye'de el cerrahisi alanında yaptığı başarılı ameliyatlarla tanınan, Erzurum Bölge Eğitim Hastanesinde görev yapan Uzman Dr. Öztürk, en son kolu kopan bir çocuğun kolunu yerine dikerek adından söz ettirmişti.

 


Evli ve bir çocuk babası olan Öztürk için bugün morg önünde tören düzenlendi. Öztürk’ün ayakta duramayan eşi tekerlekli sandalyede töreni takip etti. Dr. Öztürk’ün cenazesi toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Adana'nın Kozan ilçesine uğurlandı.
Erzurum Sağlık İl Müdürü Mahmut Uçar, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerinden İbrahim Afşin Öztürk’ün hayatını kaybetmesinin sağlık camiasını çok üzdüğünü ifade ederek ailesine başsağlığında bulundu.

erzurum
ibrahim afsin ozturk
erzurum bolge egitim ve arastirma hastanesi
Yorum (9)
radyolog
Meslektaşımıza Allah'tan rahmet ;.Eşine ve Ailesine sabırlar dilerim.. (İsminin doğrusu İbrahim Avşin Öztürk..)
33
Cevapla
Çetiner Çetin Ceviz
Kardeşimize Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı Cennet Olsun... Ailesine ve Tüm Sevenlerine Allahtan Sabır ve BaşSağlığı Diliyorum.. .ByLock kullanıcısı olduğu iddiasıyla tutuklandıktan sonra Cezaevine gönderilen Harranlı Radyolog Dr. İbrahim Halil Özyavuz da yaşamını yitirmiş.. Allah Taksiratlarını Affetsin... Allah rahmet Eylesin... Mekanı Cennet Olsun...
37
Cevapla
se
Sağlık camiasının başı sağ olsun, çok üzücü, bu kadar genç yaşta, Allah rahmet eylesin.
35
Cevapla
Yavuz sahin
Kalbi güzel insan bizi yıktın seninle baya çalıştık sabahlara kadar çalıştık Mekanın cennet olsun
21
Cevapla
Muharrem Bayrak
Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanemizin değerli hekimlerinden Uzm. Dr.ibrahim afşin öztürk kardeşimizi elim bir trafik kazasında kaybettik kendisine allahtan rahmet kederli ailesine sabır diliyorum.Mekanı cennet olsun.
33
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir