Medimagazin logo

Sağlıkta şiddete isyan ettiler: Ölürsem iyileştiremem

Hekimler sosyal medyada sağlıkta şiddete isyan etti: Ölürsem iyileştiremem!
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlıkta şiddete isyan ettiler: Ölürsem iyileştiremem
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Asistan Doktor Kadir Songür'ün boğazından jiletle yaralanmasından sonra hekimler sağlıkta yaşanan şiddete isyan etti. 

Ölürsemyaşatamam hastag'inde sağlıkta şiddete tepki gösteren hekimler ve şiddete karşı çıkan vatandaş sağlıkta şiddete çözüm istedi. 

Atılan tweetlerden bazıları şunlar: 

sağlıkta şiddet
ölürsem iyileştiremem
Yorum (2)
ömer hayyam
sorun zaten iyileştirmekte... bizlerin görevi iyileştirmek değildir... bizlerin görevi yardım etmektir... bir bu farkı anlayamadık...
14
Cevapla
Grevgözcüsu
Bakan şiddeti takip etmekten,siz siddete maruz kalmaktan ,aileleriniz endişe etmekten, insanlar ... ,idareciler gormezden gelmekten bıkmadılar. Izmir Saglik muduru ,sagliktan sorumlu vali yardimcisi ,bashekim derhal gorevden alinmaldir. Ilgili bölgede 1 hafta is birakilmalidir. Tip fakültesi öğrencileri Izmir valiliğini işgal etmelidir. Hocalar meclise yürümeli, yolda herkes onlara katilmalidir. Izmirden Ankaraya gidilmeli, yada yapıcılarin meclis başlarina ,bu ülkenin insanlarinin başina ise sistem yıkılmalıdır. Ama nerede o kadar yürekli insanlar. Kesilmiş bir boğaz gormesine rağmen ya da ölmüş meslektasinin kati ve soğuk bedenini canı gönülden hissetmeyen ,herkesin tekmelediği bir grup olduk.Yaziklar olsun büyuklere ,,yaziklar ola küçüklere.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir