Medimagazin logo

Sahte doktor KOAH hastasını muayene ederken görüntülendi!

İstanbul’da yaşayan 31 yaşındaki E.T’nin kendini kalp cerrahı olarak tanıtıp, sosyal medyadan tanışıp sevgili olduğu kadınları dolandırıldığı iddia edilmişti. E.T’nin KOAH hastası bir kişiyi muayene ederken çektirdiği görüntüler ortaya çıktı.
Sahte doktor KOAH hastasını muayene ederken görüntülendi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Mert Mercan adıyla sosyal medyada değişik platformlarda hesap açan E.T kendini kalp cerrahı olarak tanıttığı, sosyal medyadan tanıştığı kadınlarla sevgili olduğu, kiminden borç aldığı, kimine evine sattırmak istediği, kimine ise ‘Çok ünlü bir CEO’nun babasının ameliyatını yaptım, o şirkete para yatır’ dediği iddia edilmişti.

 

 

 

E.T’nin sosyal medya hesaplarında fotoğraflarını kullandığı doktor Engin Kavak olayı yargıya taşımıştı. Sahte doktor E.T’nin KOAH hastası bir kişiyi muayene ederken çektirdiği görüntüler ortaya çıktı. 

E.T, videoda hastanın oksijen borusunu çıkarıyor, konuşmaya zorluyor ve kişiyi ‘bir daha ameliyat edeceğini’ söylüyor.

Öte yandan E.T doktor sitelerinde kendine bir profil oluşturmuş, sağlıkla ilgili gelen sorulara da yanıt veriyor. Doktorların uyarısı ise hastaların bu sitelere kesinlikle bakmaması. Çünkü bu sitelerde kişiler sadece mail adreslerini kullanarak doktor profili oluşturabiliyor. 
 

sahte doktor
video
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir