Medimagazin logo

Sakarya'da görev yapan ortopedi ve travmatoloji uzmanı koronavirüse yenildi

Sakarya’da özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan ve korona virüs aşısı yaptırmadığı öğrenilen 50 yaşındaki Hasan Feyzi Katıöz, korona virüse yenilerek hayatını kaybetti.
Kaynak: İHA - Orkun Kaya
Sakarya'da görev yapan ortopedi ve travmatoloji uzmanı koronavirüse yenildi
Dr. Hasan Feyzi Katıöz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sakarya'da özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan ve korona virüs aşısı yaptırmadığı öğrenilen 50 yaşındaki Hasan Feyzi Katıöz, korona virüse yenilerek hayatını kaybetti.

Sakarya'da bulunan özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan doktor Hasan Feyzi Katıöz bir süre önce korona virüse yakalandı. Evde tedavisine başlanan Katıöz, durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım servisine alındı. Yaklaşık iki haftadır Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Katıöz, hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Katıöz'ün korona virüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

Hastane önünde cenaze töreni düzenlendi

 Katıöz için çalıştığı hastanenin önünde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ziya Cevherli, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Katıöz'ün sevenleri ve hastane personeli katıldı. Cenaze namazı, İl Müftüsü Hasan Başiş tarafından kıldırıldı. Katıöz'ün cenazesi defnedilmek üzere Manisa'ya gönderildi.

sakarya
ortopedi ve travmatoloji uzmanı
kovid-19
aşı
Yorum (3)
bir vatandaş
Allah rahmet eylesin. Aşı olmayıp vefat edenlerin aşı durumunu haberde belirtirken aşı olup vefat edenleri belirtmiyorsunuz.
9
Cevapla
Erdal sos
Allah rahmet etsin ama kendi tercihi ölümü seçmek olmuş. Çıkmış yine bir aşı yobazı bu durumu bile suistimal ediyor, aşı olmayanlar ölüyor da olanlar ölmüyor muymuş diye desteksiz bir savunma. yahu siz hiç mi gündemi takip etmiyorsunuz bilimle uğraşan yayınların sonuçlarını açıklayanlar diyor ki ölenlerin ve ağır geçirenlerin hemen hepsi aşısızlar. Madem o kadar eminsin uzak dur buralardan ve yorum yapma bari ne diye günah çıkarıp vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun
35
Cevapla
Anestezist
Aşı karşıtı vatandaşa yine en güzel cevabı aydın bir vatandaş vermiş. Bize laf söylemek düşmez artık. Tebrikler
16
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir