Medimagazin logo

Satı hemşire 2 ayda 40 doktora gitti! Ağrının sebebi şoke etti

Doğuştan skolyoz hastası olan Satı Karabaş, aniden 15 kilo verdi. Yemek yerken boğazının acıması ve sırtının ağrıması şikayetiyle hastaneye başvurdu. Hastalığının teşhisi için 2 ayda 40 doktora gitti. Karabaş'ın 6 sene önce geçirdiği skolyoz ameliyatında omuriliğine yerleştirilen vidalardan birinin yemek borusuna saplandığı ortaya çıktı.
Satı hemşire 2 ayda 40 doktora gitti! Ağrının sebebi şoke etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Doğuştan skolyoz hastası olan 29 yaşındaki Tokatlı hemşire Satı Karabaş, bugüne kadar dört kez ameliyat oldu. Son ameliyatından sonra artık tamamen düzeldiğini düşünen Karabaş, 2009 yılında yemek yeme problemi yaşamaya başladı. Hiçbir şey yiyemeyerek 15 kilo verdi. Toplamda yaklaşık 40'a yakın doktor gezdi.


 

Acıbadem, deprem sonrası ırkçı paylaşımda bulunan hastane müdürünü açığa aldı


AĞRILARININ SEBEBİ YEMEK BORUSUNDAKİ VİDAYMIŞ 

Skolyoz ameliyatında çakılan çivilerden birinin aort damarını zorlayarak yemek borusunu deldiği tespit edildi, ancak hiçbir doktor çok riskli olan bu ameliyatı yapmaya yanaşmadı.

Prof. Dr. Fatih Dikici ve ekibi, Satı Karabaş'ı 15 Eylül'de iki aşamalı bir ameliyata aldı. Önce aorta destek takıldı, ardından çivileri çıkartıldı. Yaşam ve ölüm arasındaki ince çizgiden başarıyla geçen Satı Karabaş hayata yeniden "Merhaba" dedi. (NTV)


Sağlık Bakanı açıkladı: Tamgün Yasası’nda geriye dönüş mü var?


 

vaka
ilginç vaka
skolyoz
Yorum (3)
Mehmet Karadeniz
40 farklı doktora gideceğine aynı doktora 2 kez gitse sorun çözülecekti bence..
34
Cevapla
Aysima
Biizzat arkadaşım kendisi.2 ayda 40 doktor diye başlık atılmış.butün tedavisine şahit birisi olarak.önründe bu hastalıktan dolayı 40 doktor gezdim dedi.2 ayda değil arkadaşlar.ah medya ah
46
Cevapla
Murat celikten
Kamuda skolyoz yapan hekimin neden kalmadığını, Skolyoz ameliyatlarından özelde 300.000 tl ye kadar ücret alındığını, Tam gün yasasının hem vatandaşın hem de hekimin işlerini zorlaştırdığını, anlamanıza vesile olabilecek bir örnek.
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir