Medimagazin logo

Şok iddia: Tuğba Ekinci doktoru tehdit etti

Şarkıcı Tuğba Ekinci, tedavi olmak için gittiği bir hastaneden kovularak geri döndü.
Şok iddia: Tuğba Ekinci doktoru tehdit etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre şarkıcı Tuğba Ekinci, geçen günlerde ikamet ettiği Beşiktaş'taki sağlık ocağına gitti. Tuğba Ekinci, geçirdiği hastalık nedeniyle tedavi olmak istedi.

'SEN GEÇEN SENE BİZE BAĞIRDIN, BEN SENİ MUAYENE ETMEM'

Doktor, bu talebi sonrası Tuğba Ekinci'yi, "Sen geçen sene bize bağırdın; seni muayene etmem. Git buradan" diyerek kovdu. Tuğba Ekinci ise doktora hakaret etti. Bunun üzerine polis ekipleri çağrıldı.

Tuğba Ekinci ile Doktor Atlas Kaplan, birbirlerinden şikayetçi oldu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Taraflar ifadelerinde birbirlerini suçlayıp karşı tarafın cezalandırılmasını istedi. Tuğba Ekinci hakkında, kamu görevlisine hakaret suçundan, doktor hakkında ise görevi kötüye kullanmaktan dava açıldı.

tugba ekinci
tehdit
Yorum (4)
dr.acil
doktora saldırılarını sağlık bakanlığı önlemelidir.saldırılar her geçen gün artmaktadır.acillerde durum çook kötü.doktorlar acillerden kaçıyor.
18
Cevapla
Cinali Şimşek
Tuğba Ekinci Yine Reklamını Yapmış.. Kabak Atlas Kaplan Doktorun Başına Patlamış...
19
Cevapla
BETTY BLUE
Acil olmayan hastaya doktor bakmamayı tercih edebilir. Kimse de laf edemez.
17
Cevapla
Aile hekimi
Doktor hanımın ismi açık bir şekilde yazılmış. Başka bir haber olsaydi baş harfleriyle yazılmıştı. Hem doktor kovmuş gibi yazılmış kasıtlı bir durum söz konusu. Ben olsaydım ilgili mercilere hakkımı aramak için başvuruda bulunurdum İtibarı zedeleyici bir şekilde isimleri habere yazmaya hakları yok.
17
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir