Medimagazin logo

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı profesör misafirhanede ölü bulundu

Prof. .Dr. Yıldır Atakurt (75) görev yaptığı üniversitenin misafirhanesinde ölü bulundu.
Kaynak: DHA
Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı profesör misafirhanede ölü bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Tuzla'daki özel bir üniversinin tıp fakültesinde dekan yardımcılığı yapan Prof.Dr. Yıldır Atakurt aynı zamanda üniversitenin misafirhanesinde kalıyordu. Kendisinden haber alınamayınca Atakurt'un kaldığı odaya girildi.

Atakurt'un yerde hareketsiz yattığını gören üniversite görevlileri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Üniversitenin sağlık görevlilerince yapılan ilk kontrollerde Atakurt'un öldüğü belirlendi. Polis ve savcının incelemesinin ardından Yıldır Atakurt'un cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

tıp fakültesi
yıldır atakurt
Yorum (7)
Osman D
Hoca, büyük ihtimalle yaşa bağlı nedenlerle kaybedilmiş görünüyor. Adli sebep araştırmasının o nedenle fazla bir anlamı yok gibi. Üzücü olan yanı, o yaşta misafirhanede yalnız yaşaması. Ailevi sebepleri neydi? Bilmiyoruz tabii ki. Ne diyelim? Allah rahmet eylesin.
12
Cevapla
zeki can
be ağabey hala ne diye çalışıyorsun bu vücudun da dinlenmeye ihtiyacı var değilmi......yeri cennet olsun
2
Cevapla
dr sallaso
sayın zeki ve osman rumuzlu meslekdaşlar. bu durumda bile irdeleyici yorum yapıyorsunuz. bir meslek büyüğümüz vefat ettiş. Allah Rahmet Eylesin. Allah kalanlarına sabır versin, mekanı cennet olsun, nur içinde (ışıklar değil,o aynı anlamaı vermez) yatsın.. denir. biri kalmış niye misafirhane, diğeri kalkmış niye çalışıyorsun demiş. yahu sizlere ne. ne mutlu ki çalışabiliyor. Medimagazin de tek yorumcu tanırım frankie bellevan. Vefat etmiş meslek büyüğü için de akıl veren yorum var. pizzacı niye çalışıyorsun demiş. sana ne öalışır. osman tutmuş misafirhanede kaldığına göre kimsesi yoktur demiş. 150 bin dr olduk. ne saygı ne kalite kaldı edep yahuu. medimagazin yorum filtresi yapmazsa uluorta iğneleme irdeleme hatta hakaret platformuna döndü. andım olsun bu son yorumumdur.
3
Cevapla
A
Abartma sallaso rumuzlu arkadaş. 2 yorumcu da sonuçta Allah rahmet eylesin demiş. Daha ne desinler ?
1
Cevapla
salloso
A(İ) sadece "allah rahmet eylesin" denmediğini yorumlardan okursun. Vefat eden meslek büyüğünü tanır mısın ,hocan mıydı. rahmet eylesin tamam tamam, burdur burada dur, vefat eden hekim arkasından " bu yaşta çalışılır mı", misafirhanede yaşaması acı" gibi yorumlar gerekli mi, hekim terbiyesine uyar mı. eskileri dediği gibi "usulu muşereti tıbbiye" yok. bi susun yaa,herşeye yorum
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir