Medimagazin logo

Türk profesör Uluslararası Türk Romatoloji Kongresinden 4 ödülle döndü

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Prof. Dr. Kemal Nas, Uluslararası Türk Romatoloji Kongresinden 4 ödülle döndü.
Türk profesör Uluslararası Türk Romatoloji Kongresinden 4 ödülle döndü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği tarafından Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresinde, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Romatoloji ve İmmünoloji Bilim Dalı, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Nas, 4 ödül aldı.

“Geographic regional difference in disease burden among patients with psoriatic arthritis in Turkey: surprising finding” başlıklı bildirisiyle en iyi sözel sunum ikincilik ödülü, Psoriatik artritte eklem tutulumu ve remisyona göre klinik ve fonksiyonel parametrelerin değerlendirilmesi” başlıklı bildirisiyle en iyi sözel sunum ikincilik ödül alırken, “Sistemik sklerozda hastalık alt tiplerinin klinik tutulum bulguları, fonksiyonel durum ve yaşam kalitesiyle ilişkisi” başlıklı bildirisiyle en iyi birinci poster bildiri ödülünü ile “Psoriatik Artritte Eklem Tutulumu ve Remisyona Göre Klinik ve Fonksiyonel Parametrelerin Değerlendirilmesi” başlıklı bildirisiyle en iyi ikinci poster bildiri ödülünün sahibi oldu. 

romatoloji kongresi
kemal nas
sakarya üniversitesi
Yorum (1)
Dr.Hasan ANIK
Değerli arkadaşım ve meslekdaşımı kutluyorum.Azmin zaferi bu olsa gerek.Gurur duydum.Tekrar tebrik ediyorum.
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir