Medimagazin logo

Eczane çalışanına saldırı görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı

Türk Eczacıları Birliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir eczane çalışanının sözlü ve fiziki şiddete maruz kaldığını ifade etti.
Kaynak: İHA
Eczane çalışanına saldırı görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Eczacıları Birliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir eczane çalışanının sözlü ve fiziki şiddete maruz kaldığını ifade etti.Türk Eczacılar Birliği Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Pandemi mücadelesinde eczanelerimizdeki en yakın çalışma arkadaşlarımız olan eczane çalışanlarımızdan birinin izlediğiniz görüntülerde olduğu gibi, insan olma vasıflarını kaybetmiş kişi tarafından sözlü ve fiziki şiddete maruz kalmasını kabul etmiyoruz. Sağlıkta şiddete hiçbir sağlık çalışanını kurban vermeyeceğiz! Sağlıkta şiddetin normalleşmesine izin vermeyeceğiz. Türk Eczacıları Birliği olarak gerekli hukuki yaptırımların yerine getirilmesini talep ediyor, konunun takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna ilan ediyoruz" ifadelerine yer verildi.Eczane çalışanına yapılan saldırı anının görüntüleri ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

turk eczacilari birligi
Yorum (1)
sağlıkta
Sağlık magandasına göz açtırmayacaksın. CEZA : Gece hapis, gündüz acil serviste halkla ilişkiler. Bakalım ilişki kurabilecek mi ?
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir