Medimagazin logo

Hamile hemşireyi darp eden baba ve oğul tutuklandı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hamile hemşire Gülhan D.'ye saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen Rıdvan K .ve Hüseyin K. tutuklandı.
Kaynak: DHA - Oğuzhan UYSAL
Hamile hemşireyi darp eden baba ve oğul tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi'nde pazartesi günü, hamile hemşire Gülhan D. hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Saldıranlardan Rıdvan K., koşarak hemşire Gülhan D.'nin yüzüne tekme attı. Saldırganlar tekmeden sonra yere yığılan Gülhan D.'ye saldırmaya devam ettiler.  Gülhan D., 4 kişiden şikayetçi oldu. 


Hemşireye korkunç saldırı: 'Yapmayın, hamile' denmesine rağmen darp ettiler


Küçükçekmece Adalet Sarayı'na götürülen şüphelilerden baba ve oğul Rıdvan K. ve Hüseyin K. tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Rıdvan K. ve Hüseyin K. tutuklandı.

"Çok acı çekmiş"

Diğer taraftan sağlık sendikaları hastanenin önünde saldırıya tepkilerini dile getirirken Gülhan D.'nin eşi ve teyzesi de orada bulundu. Gülhan D.'nin teyzesi, çok üzüldüklerini ifade ederek, "Allah korusun başına bir şey de gelebilirdi. Çok acı çekmiş. Biz onları Allah'a havale ettik. Pişman olmuşlardır. Tabi ki olmaması gerek bir şey, yanlış bir şey. Herkesten kan alıyorlar. Ayılan oluyor, bayılan oluyor. Bu neden onun suçuymuş gibi saldırıyorlar. İçim içime sığmıyor, büyük bir yanlış" dedi.

hemşire
darp
hamile hemşire
mahkeme
gözaltı
gülhan d.
Yorum (3)
Hekim
Keske televizyona daha erken ciksaydi. Daha cabuk tutuklanirdi
61
Cevapla
drzen
hekimlere zam yapılınca , biz olmasak doktorlar serum bile takamaz diyen hemşireler nerdesiniz. meslektaşınız darp edilmiş birinizden çıt yok. en azından geçmiş olsunu hak etmiyor mu bu hemşire hanım. bir cerrah olarak hemşire arkadaşımıza geçmiş olsun umarım bunu yapanlar en ağır şekilde cezalandırılır. ...
55
Cevapla
Serhan
Sayın saglik çalışanları bakın hemşire arkadaşınız darp edilmiş saglik bakanlığı önünde sendikanizida yanınıza alıp maket yakmayacakmisiniz hani bir eylem yok ...doğru sizde başka şeyler olunca olur bu.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir