Medimagazin logo

Şehir hastanesinde 5 klinik için akşam polikliniği!

Erzurum Şehir Hastanesi, göz, göğüs, cildiye, kulak burun boğaz ve iç hastalıklar branşlarında hafta içi 17:00-21:00 saatlerinde poliklinik hizmeti verecek.
Kaynak: AA - İlhami Erkılıç
Şehir hastanesinde 5 klinik için akşam polikliniği!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele sürecinde nitelikli yatak kapasitesi ve güçlü altyapısıyla bir dönem sadece salgın hastanesi olarak görev yapan Erzurum Şehir Hastanesi, gündüz poliklinik hizmetlerindeki yoğunluğu azaltmak amacıyla göz, göğüs, cildiye, kulak burun boğaz ve iç hastalıkları branşlarında hafta içi 17:00-21:00 saatleri arasında poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Vatandaşlar, polikliniklerde muayene olabilmek için MHRS 182 Hattı'nı arayarak ya da 'www.mhrs.gov.tr' adresinden randevu alabilecek.

Hastane başhekimi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Hakkı Tör, yaptığı yazılı açıklamada, hastanede normal poliklinik hastalarının yoğunluk oluşturduğunu belirterek, "Bu yoğunluğu azaltmak amacıyla hastane yönetimi olarak Sağlık Bakanlığının talimatıyla bazı branşlarda gece poliklinik hizmetine başladık. Hafta içi gündüz verdiğimiz hizmetler gibi bu birimlerde de hizmetlerimiz aynı şekilde devam edecek." ifadelerini kullandı.

erzurum şehir hastanesi
akşam polikliniği
gündüz poliklinik hizmetleri
Yorum (14)
Mobbinge uğrayan hekim
Bu yeni uygulama neyi artırır biliyor musunuz. İSTİFALARI... Bu uygulamadan doktorlar memnun mu ???
34
Cevapla
Mobbinge uğrayan hekim
Yoğun olan bir çok kamu kurumu var . Hangisinde böyle bir uygulama var. Daha doktorları ne hale getireceğiz. 1000 doların altında gece gündüz çalıştıralım. Onların zaten ailesi sorumlulukları yok. Onlar zaten insan gibi yaşayamazlar..
42
Cevapla
mert
bu uygulama gereksiz. bir müddet sonra iptal olur.
22
Cevapla
Ayse
Biz insanımıza sağlıklı olmayı öğretmedikçe 24 saat poliklinik yapsanız da önune geçemezsiniz. Hekimlerin de amado babası çocukları eşi var. Sadece hekimleri degil burun aileyi mağdur ediyorsunuz. Gunduz 70 hasta bakmış hekim aksam ne kadar verimli olabilir ki. Hekim de etten candan bir insan
42
Cevapla
Uzm dr
Yapın kardeşim daha çok yapın bize hak bunlar, hak arama yok, hesap sorma yok nasılsa bizde, çıkalım bi gün eylem yapalım desen bi kişi çıkmaz, sonra şu oldu bu oldu...
55
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir