Medimagazin logo

Şehir Hastanesine taşınmalar devam ediyor: Numune Hastanesi eski yerine veda etti

Ankara Şehir Hastanesine taşınmalar devam ediyor. Numune Hastanesi 27 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Şehir Hastanesinde hizmet vermeye başlayacak
Şehir Hastanesine taşınmalar devam ediyor: Numune Hastanesi eski yerine veda etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bilkent Şehir Hastanesi 1 milyon 312 bin metrekare kapalı alanı ile dünyanın tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi. 3 bin 810 yatak kapasitesi ile dünyada üçüncü sırada yer alan hastaneye taşınma işlemleri devam ediyor. 

11 Şubat tarihinde Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Ankara Şehir Hastanesine taşınmasından sonra, son olarak da Ankara Numune Hastanesi Şehir Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayacak. 

27 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Ankara Şehir Hastanesinde hizmet vermeye başlayacak olan Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, aile fotoğrafı çektirerek hastanelerine veda etti. 

ankara şehir hastanesi
bilkent şehir hastanesi
atatürk eğitim ve araştırma hastanesi
Yorum (2)
Vatandaş
Umarım bütün kötü taraflarınızı orada bırakıp güzel ve insancıl yureklerle oraya gidersiniz. Çok insana çok kötü davranıp üzdünüz birçoğunuz
6
Cevapla
m. murat
Şehir merkezlerini hastanelerden arındırma projesi... Gereksiz devasa büyüklükleri yüzünden çok uzaklara inşa edilmiş, sanırsın ki radyasyon yayma potansiyeli olan nükleer reaktörler. Tabi atıl kalmış eski hastanelerin milyon dolarlık merkezi arazilerle ihya edilecek kesimler olacaktır elbet. Ha bir de minübüsçüler ve taksiciler ihya oluyor.
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir