Medimagazin logo

Uluslarası Katılımlı Kognitif ve Davranış Terapileri Kongresi İstanbul’da katılımcısı ile buluşmaya hazırlanıyor

5. Uluslararası Katılımlı KDT ve 1. Çocuk ve Ergen KDT Kongresi İstanbul’da katılımcısı ile buluşmaya hazırlanıyor. Uluslar arası platformdan 5 önemli konuşmacının katılacağı kongrenin çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında çalışan ve emek veren ruh sağlığı profesyonellerinin bilgi ve becerilerini geliştirmek yönünden anlamlı ve yararlı bir kongre olması planlanıyor
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Uluslarası Katılımlı Kognitif ve Davranış Terapileri Kongresi İstanbul’da katılımcısı ile buluşmaya hazırlanıyor
ARŞİV
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kognitif ve Davranış Terapileri (KDT) Derneği tarafından beşincisi düzenlenen Uluslararası Katılımlı Kognitif ve Davranış Terapileri (KDT) Kongresi’nde bu sene Çocuk ve Ergen Kognitif ve Davranış Terapileri de ele alınacak.

KDT Derneği tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'da düzenleyecek 5. Uluslararası Katılımlı KDT ve 1. Çocuk ve Ergen KDT Kongresi’nde çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında çalışan ve emek veren ruh sağlığı profesyonellerinin bilgi ve becerilerini geliştirmek yönünden anlamlı ve yararlı bir kongre olacağı belirtildi. 

7-10 Kasım tarihleri arasında yapılması planan kongrede teknikten öteye gitmeyen mekanik uygulamalar yerine daha bütüncül ve anlamlı uygulama becerileri kazandırmanın önemi vurgulanıyor.

Uluslararası katılımlı kongreye; Kanada'daki New Brunswick Üniversitesi'nin Psikoloji Bölümü'nde Onursal Profesör David A. Clark, Priory Hospital Altrincham'da Danışman Klinik Psikolog ve Klinik Yöneticisi Costas Papageorgıou, Almanya'daki Lübeck Üniversitesi'nin Psikiyatri ve Psikoterapi Bölümü'nde danışman Dr. Jan Philipp Klein, PhD, Coimbra Üniversitesi, Psikoloji ve Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Profesör ve Nöropsikoloji ve Kognitif Davranışsal Müdahale Araştırma Merkezi'nde araştırmacı Daniel Rijo ve  Tel-Aviv Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Fakültesi’nde dekanı Profesör Tammie Ronen Rosenbaum katılım sağlayacak.

KDT ve Yeni Açılımları temalı kongre ile ilgili çalışma grupları ve verecekleri konferansların içeriğini  www.kdtd.org.tr adresinde bulabilirsiniz.

kognitif ve davranış terapileri
davranış terapileri
uluslararası katılımlı kdt
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir