Medimagazin logo

AHEF'in yeni yönetim kurulu başkanı Dr. Kemal Noyan oldu

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) 23-24 Ekim’de Ankara'da 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yeni oluşan yönetim kurulu 3-7 Kasım tarihlerinde Antalya’da geçekleştirilen Türkiye’nin en büyük Aile Hekimliği Kongresi AHEKON’da biraya geldi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
AHEF'in yeni yönetim kurulu başkanı Dr. Kemal Noyan oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yeni seçilen yönetim kurulu tarafından 4 Kasım’da gerçekleştirilen toplantıda yeni görevlendirmeler yapıldı. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Diyarbakır’dan Dr. Kemal Noyan oldu.

Genel sekreterliğe Samsun’dan Dr. Orhan AYDOĞDU, Saymanlığa Osmaniye’den Dr. Yusuf BAŞAK getirildi. Yeni yönetimin 2. Başkanları Denizli’den Dr. Hasan Gökçe ve Manisa’dan Dr. Zafer Tolga İPEK olurken Gaziantep’ten Dr. Gökhan ERDOĞAN, Elazığ’dan Dr. Fulya YILDIRIM, Balıkesir’den Dr. Fevzi TURGUT ve Aydın’dan Dr. Taner Balbay ise üye olarak görev yapacak.

AHEF Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Noyan'dan birlik mesajı

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Noyan, yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu; “Aile hekimlerinin çatı örgütünün başkanı olmak gurur verici. Sahanın bizlere tevdi etmiş olduğu görev ve sorumluluğun farkındayız. Seçim neticesinde gerçekleşen oy dağılımı değerlendirildiğinde delege arkadaşlarımız iradesini, bizim tek yumruk olarak güçlü bir şekilde mücadele vermemiz gerektiği yönünde ortaya koymuştur. Bizim de bu doğrultuda öncelikli hedefimiz birlik olmaktır."

"Kurumsal hafıza önemli"

Noyan sözlerine şöyle devam etti; “Bugüne kadar federasyonumuz adına emek vermiş olan eski yönetim kurulumuz başta olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ederiz. Kurumsal hafıza önemli... Amacımız bir yandan yarım kalmış olan doğru projelere devam ederken diğer yandan da yeni ve güncel bir planlama ile federasyonumuzu daha ileriye taşımaktır.”

ahef
yönetim kurulu
dr. kemal noyan
7. olağan genel kurulu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir