Medimagazin logo

Akdeniz Üreme Tıbbı Derneği genel sekreteri Prof. Dr.Tavmergen oldu

Akdeniz Üreme Tıbbı Derneği'ne Prof. Dr. Erol Tavmergen Genel Sekreter olarak seçildi
Akdeniz Üreme Tıbbı Derneği genel sekreteri Prof. Dr.Tavmergen oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Akdeniz Üreme Tıbbı Derneği (MSRM)’nin 5-8 Eylül tarihlerinde Hırvatistan’ın Opatia  kentinde yapılan yıllık kongresinde Prof. Dr. Erol Tavmergen Genel Sekreter olarak seçildi.

Prof. Dr. Erol Tavmergen Akdeniz Üreme Tıbbı Derneği’nin yönetiminde bu denli önemli bir göreve seçilmiş olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Prof. Dr. Tavmergen, ESHRE, ASRM, IFFS, MEFS, ASPIRE, ISFP ve ISPGS gibi bazı önde gelen topluluklarla işbirliğini artırmanın yanı sıra Türkiye’nin üreme tıbbında Akdeniz bölgesi ve çevre ülkelerde öncü konumda yer alabilmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Türkiye’de ilk tüp bebek uygulamasını Prof. Dr. Refik Çapanoğlu ile birlikte Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde 31 yıl önce uygulayan kişi olan Prof. Dr. Tavmergen Ege Üniversitesi Aile Planlaması–İnfertilite Araştırma ve  Uygulama  Merkezi Koordinatörü olarak görev yapıyor.

Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği (ÜTCD) kurucularından ve geçmiş dönem başkanlarından olan Prof. Dr. Tavmergen halen derneğin Yönetim Kurulu üyesi.

akdeniz üreme tıbbı derneği
erol tavmergen
Yorum (1)
Anlayan Sezer
"progesterone gebelik için esansiyeldir (olmazsa olmazdır)" bu bilginin epistemesi nedir? bir farklı söylemle bu bilgi hangi inancı doğrular! ESHRE editörleri makalelerinde bu bilginin üstünü örterek-tartışmayarak "insanın evrimleşmesi sonucu ve insan reproductionu sorunludur" tarzı yorum yapmaktadalar ve servet sömüren bir endüstriye yön veriyorlar. sn hocaya başarılar dilemekle birlikte, toplumun geleceği için "progesterone: inancın doğrulanması" konusunda gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. lar.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir