Medimagazin logo

2020 Yılı 1.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası İçin Talep Toplama işlemi başladı

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, sadece uzman tabip ve tabip unvanlarını kapsayan 2020 Yılı 1.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası İçin Talep Toplamaya başladı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
2020 Yılı 1.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası İçin Talep Toplama işlemi başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yapılan 2020 Yılı 1.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası İçin Talep Toplama duyurusuna göre talepler 29 Ocak saat 18.00'e kadar yapılabilecek.

Genel Müdürlüğün internet adresinden yapılan duyuruda ayrıca şu ifadelere yer verildi; 

"Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek Madde 1 ile 10.07.2015 tarihli ve 29412 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik” hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip ve tabip unvanlarında ilk defa veya yeniden atama kurası yapılacaktır.

Kura başvurusu için, ilan metni ve kura takvimi www.yhgm.saglik.gov.tr adresinde yayınlanacak olup, kura başvuruları Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden ilan metninde belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Bu ekrandan yapılacak talepler, sadece planlama çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla kullanılacak olup, başvuru yerine geçmeyecektir.

Sadece UZMAN TABİP ve TABİP unvanındaki kişiler talep bildirecektir. (Diş Tabibi ve Eczacı unvanındaki kişiler talep bildirmeyecektir.)

Talepler 29.01.2020 (Saat 18:00) tarihine kadar oluşturulabilecektir. Talep bildirimi zorunlu değildir. Talep bildirmeyen kişiler de kuraya başvurabileceklerdir. Tercih işlemlerinizi aşağıdaki adımları takip ederek sisteme kaydedebilirsiniz."

yonetim hizmetleri genel mudurlugu
talep
toplama
kura
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir