Medimagazin logo

88. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası için son tarih 22 Temmuz

Sağlık Bakanlığı 88. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası için son başvuru tarihinin 22 Temmuz olduğunu açıkladı
88. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası için son tarih 22 Temmuz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yapılan ilan duyurusuna göre; tıp fakültelerinden mezun olan doktorların tıp diploması ile uzmanlık eğitimini tamamlayan uzman tabiplerin uzmanlık belgesi düzenlenmesi için gerekli evrakları 22 Temmuz tarihinde mesai bitimine kadar ulaştıması gerekiyor.

İlanda, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ulaştırılan ve tescil işlemleri yapılanların 88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası’na alınacağı duyuruldu. 

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruda şunlar paylaşıldı: 

Devlet Hizmeti Yükümlüsü olarak atanıp görevine hiç başlamayanlar ile hizmet süresi bitmeden görevinden istifa eden veya müstafi olarak ayrılan tabip ya da uzman tabiplerden 88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasına girmek isteyenler; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 63. ve 97. maddelerinde açıklanan engel halleri bulunmayanlar en geç 22/07/2019 tarihi saat 18:00’e  kadar kuraya girmek istediğini belirtir bir dilekçe ile başvurabilirler.

Not: Dilekçeler elden ya da kargo ile 22/07/2019 tarihi saat 18:00’e  kadar Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 Cad. No:9  06800 Çankaya /ANKARA  adresinde olacak şekilde Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne hitaben gönderilmelidir. 

mecburi hizmet
zorunlu hizmet
Yorum (4)
Mecburi
Mecburi hizmetini bitirip kurum içi atama bekleyen yüzlerce hekim varken kurum içi atamada 20-30 bin puanla tercih edilen şehirlerin hastanelerini torpillilere ‘’mecburi’’ hizmete açanları kınıyorum. Artık yeter...
33
Cevapla
Açıktan
AÇIKTAN ATAMA Kura ilanı dün bakanlık sitesinden önce internet sitelerinde yayınlandı (nasıl oluyorsa ?) akşama doğru bakanlık sitesine kondu. Başvurular bu gün başlıyor ancak bakanlık sitesinde ilan metni açılamadığı gibi münhal kadrolarda yok...Biraz ciddiyet lütfen...
37
Cevapla
Dr.Cevdett
Bizde kervan yolda düzülür. Önce ilan sonra münhal kadrolar yayınlanır. Dünden beri ilan var ama henüz münhal yerler yok. İstekliler teyakkuzda beklesin diye böyle yapıyorlar galiba!!!
27
Cevapla
dr
torpillilere yer açan,adaletsiz sağlık bakanlığını kınıyorum.
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir