Medimagazin logo

88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası'nın sonuçları açıklandı

88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçları yayımlandı
88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası'nın sonuçları açıklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi sayfasında 88. dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurasının sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. 

Yapılan açıklamada şunlara dikkat çekildi: 

"88. Dönem Devlet hizmeti Yükümlülüğü Kurasında Milli Savunma Bakanlığı ,  İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı için açılan münhal kadrolara yerleşenlerden çeşitli sebeplerle yerleştikleri kurum tarafından ataması yapılmayanların mağdur edilmemeleri ve sağlık hizmeti sunumunda aksamalara sebep olmaması için ilgili münhalin devamında / karşılığında açılmış olan Sağlık Bakanlığı münhallerine yerleşmiş sayılacaklardır. Bakanlığımızca atamaya esas gerekli işlemler tesis edildikten sonra tekrar kuraya alınmadan atamaları bu münhallere yapılacaktır." 

Yerleşenler Listesi

Uzman Tabip İsim Listesi
Pratisyen Tabip İsim Listesi
Münhal Kadrolar


 

 

sağlık bakanlığı
mecburi hizmet
Yorum (2)
Mecburi
Bursa,İstanbul,Mersin,İzmir... “mecburi” hizmet ataması yapıyorsunuz sözün bittiği yer.Bu kadrolar kurum içi atamada 20-30 bin hizmet puanı ile tercih edilen yerler. Mecburi hizmetini 6.bölgede bitirip kurum içi atamada bu illere puanı yetmediği için atanamayan yüzlerce hekim var.
21
Cevapla
Mecburi var
Ya mecburi hizmeti yada torpili kaldırın.Birileri Bursa, İstanbul, İzmir, Mersin ...e gidecek torpili olmayan Şırnak Hakkari Muş ... ve ikisininde yaptığı mecburi hizmet olacak.Hadi gittin 6.bölgeye süren doldu torpillinin mecburi hizmet yaptığı ile kurum içinde atanamayacaksın puanın yetmeyecek olacak şey değil...
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir