Medimagazin logo

89. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için başvurular başladı

89. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için son başvuru tarihi 27 Eylül olarak açıklandı
89. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için başvurular başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruda 89. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası'na, 24 Eylül tarihine kadar başvuru yapanların alınacağı duyuruldu .

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yapıaln açıklamaya göre; tıp fakültelerinden mezun olan doktorlardan tıp diploması ile uzmanlık eğitimini tamamlayan uzman tabiplerden uzmanlık belgesi düzenlenmesi için gerekli evrakları 24 Eylül tarihi mesai bitimine kadar Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ulaşıp tescil işlemleri yapılmış olanlar 89. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası’na alınacak.

Yapılan açıklamada; Devlet Hizmeti Yükümlüsü olarak atanıp görevine hiç başlamayanlar ile hizmet süresi bitmeden görevinden istifa eden veya müstafi olarak ayrılan tabip ya da uzman tabiplerden 89. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasına girmek isteyenler; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 63. ve 97. maddelerinde açıklanan engel halleri bulunmayanlar en geç 24 Eylül  Günü saat 18:00’e  kadar kuraya girmek istediğini belirtir bir dilekçe ile başvurabileceği belirtildi.

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; dilekçelerin elden ya da kargo ile 24 Eylül günü saat 18:00’e  kadar Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 Cad. No:9  06800 Çankaya /ANKARA  adresinde olacak şekilde Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne hitaben gönderilmesi gerekiyor. 

 

sağlık bakanlığı
sağlık hizmetleri genel müdürlüğü
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir