Medimagazin logo

Ankara’da doktorun hastayı darp ettiği iddiası üzerine soruşturma başlatıldı

Sağlık Bakanlığı, Ankara'da doktorun hastayı darp ettiği iddialarına ilişkin soruşturma başlattı.
Ankara’da doktorun hastayı darp ettiği iddiası üzerine soruşturma başlatıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Medyada "Doktorla hasta karşı karşıya geldi" başlığıyla yayımlanan ve Ankara'da bir hastanede doktorun hastayı darp ettiği iddialarını içeren haberler hakkında Sağlık Bakanlığı yakından takip başlattı. Bakanlıktan alınan bilgiye göre, söz konusu olayla ilgili Denetim Hizmetleri Başkanlığınca soruşturma başlatıldı.

Soruşturma sonuçlandığında ihmal ya da kusuru olanlar hakkında gerekli yasal işlemler uygulanarak, durumun kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

sağlık bakanlığı
doktor
darp
hasta
Yorum (6)
Murat celikten
Hasta doktoru dövseydi bakanlık hiç bir şey yapmazdı. Adaletin şefkatli kollarına hastayı bırakırlardı. Onlarda takipsizlik verir ya da 5 sene erteler bi daha yapka sakın haaa der gonderilir.
81
Cevapla
AHMET
Doktorlar bu ülkenin vatandaşı değil mi? Hastaların hakları olduğu gibi sağlık çalışanlarının da hakları yok mu? Bu ülkede hukuk uygulamaları adama, duruma göre mi yoksa kanunlara göre mi yürütülüyor?
46
Cevapla
ali osman
Olayın ayrıntısını bilmiyorum,ama şunu çok iyi biliyorum ki :dayağı atan attığıyla ,dayağı yiyen de yediğiyle kalıyor maalesef... E bu durumda da işlemeyen hukuk kuralları , yerini orman kanunlarına bırakıveriyor
41
Cevapla
dr
sanki doktorun babasının işi.zorla ilaç yazdırıp rapor isteyen var.doktor ne yapsın.helal olsun doktora madalya vermek lazım.
24
Cevapla
postenflamatuar
Doktor düşmanı bakanlık işte. Size küfreden, dövmeye kalkanı elinizi kolunuzu kaldırmayın, kaldırırsanız da biz size uygun ceza veririz demenin haberidir bu. Türkiye'deki yargı dayağı hasta da doktor da atsa dayak atana pratik bir ceza vermeyecektir. Haklı veya haksız olunmasına da bakmaz. Madem yüce hukuk sistemi ceza vermiyor peki bakanlığa ne oluyor? Sen hukukun üstünde misin? İş doktorları ezmeye gelince öyle oluyormuş demek ki. Bu ülkede doktorluk enayiliktir. Bakanlık dayak yiyeceksiniz diyor. Yok eğer dayağı kabul etmeyip kendinizi savunmak ve önalmak için siz dayak atarsanız bunu yanınıza bırakmama, yakanıza yapışır cezayı ben keserim diyor. Sektör değiştirip başka bir bakanlığın faaliyet alanına geçin; mesela esnaf olup çalışma sosyal güvenlik bakanlığı alanında veya hayvancılık yapıp tarım, gıda ve hayvancılık bakanlığı alanında hizmet verin ve bu zulümden kurtulun.
42
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir