Medimagazin logo

Bakanlık: 20 il sağlık müdürü ve 32 ilin sağlık yöneticilerinin sözleşmeleri uzatıldı! İşte liste!

Sağlık bakanlığı 20 ilin sağlık müdürü ve 32 ilin sağlık yöneticileri yani başkan, başkan yardımcısı, uzman, ilçe sağlık müdürü, başhekim, başhekim yardımcısı, müdür ve müdür yardımcılarının sözleşmeleirinin uzatıldığını açıkladı
Bakanlık: 20 il sağlık müdürü ve 32 ilin sağlık yöneticilerinin sözleşmeleri uzatıldı! İşte liste!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada;

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak kabul edilen COVİD-19 salgınının devam etmesi nedeniyle    Bakanlık Makamından  alınan 14.10.2020 tarihli ve   124526  sayılı alınan Onay çerçevesinde;

Ekli 1 listede hitam tarihi 14.10.2020 olan İl Sağlık Müdürlerinin sözleşme hitam tarihleri 14.04.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

 Ekli 2.listede hitam tarihi 14.10.2020 ve 14.12.2020 olan başkan, başkan yardımcısı, uzman, ilçe sağlık müdürü, başhekim, başhekim yardımcısı, müdür ve müdür yardımcılarının sözleşme ve görevlendirme hitam tarihi  14.04.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

 Bu uzatmaya rağmen sözleşme yenileme iş ve işlemlerine devam edilecek olup, işlemleri biten İllerimizin yeni yöneticileri sisteme düşülecektir.

sağlık müdürleri
il sağlık müdürü
sözleşme süreleri
Yorum (15)
Ahmet fatih
Uzayan atama süreci sağlıktaki idarecilerin rehavete kapılmasına ve iş yapmayıp süreci atlatmaya çalışması günü kurtarmasına yol açıyor buda sağlık sisteminde hantallaşmaya ve sorunların daha da büyümesine neden olmaktadır. O yüzden süreç hızlı bir şekilde tamamlanmalıdır.
61
Cevapla
Sağlıkçı
Taşıma su ile değirmen döner mi? 1 ay uzat 2 ay uzat 6 ay uzat bu nasıl yönetim 10 senedir sağlığın içindeyim bakanlık bu kadar kötü olur anca. Yeni imzala insanlar devam etsin yada teşekkür et yenilerini getir oldu bitti. Neyi paylaşamıyorsunuz?
55
Cevapla
Yaşar Bülent
Neden Covid 19 salginiysa ,neden mesela Ankara bu karara dahil değil?
6
Cevapla
Fatih Türk
Sözleşmesi 6 ay uzatılan Sağlık Müdürleri ve ekibi sözleşmesi yenilenmiyeceği için artık çalışma gereği duymuyorlar salla başını al maaşını 6 ay daha bedavadan maaş alacaklar. Daha ne bekleniyor Bakanlık biran önce yeni Müdür ve ekibini belirlemeli ki yeni gelenler çalışmaya başlasın. Eskilere boşuna bedavadan maaş ödenmesin..
36
Cevapla
ahmet
Değişim şart...
35
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir