Medimagazin logo

Başhekim sahildeki görüntülere isyan etti: Hakkımızı hiçbirine helal etmiyorum

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşların sahillere akın etmesine tepki gösterdi. Türedi, “Biz insanımıza yoğun bakım yeri bulmak için kafa patlatırken, elimizdeki tüm imkanları, tüm eforumuzu harcarken sahil kenarında yürüyüş yapan sağlığına çok düşkün İnsanları gördükçe hakkımızı hiçbirine helal etmiyorum" dedi
Kaynak: DHA
Başhekim sahildeki görüntülere isyan etti: Hakkımızı hiçbirine helal etmiyorum
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından koronavirüs tedbirlerine uymayanlarla ilgili mesaj yayımladı. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşların sahillere akın ettiğini belirterek, uyarıların bazı kişiler tarafından dikkate almadığına değinen Prof. Dr. Türedi, şunları söyledi:

“Çoluğunu, çocuğunu, eşini, dostunu, annesini, babasını düşünen varsa; azıcık insafı ve vicdanı olan varsa evinde kalır ve çok gerekli olmadıkça evinden çıkmaz. Biz insanımıza yoğun bakım yeri bulmak için kafa patlatırken, elimizdeki tüm imkanları, tüm eforumuzu harcarken sahil kenarında yürüyüş yapan sağlığına çok düşkün !!! İnsanları gördükçe hakkımızı hiçbirine helal etmiyorum. Servisler ve yoğun bakımlar dolu, ne umuyorsunuz mucize mi? Öyle bir yeteneğimiz yok, sadece insanız. Ayıptır, günahtır. Sağlıkçı ya acımadığınızı biliyoruz da bari kendinize acıyın."
 

prof. dr. suleyman turedi
koronavirus
saglikci
sokaga cikma kisitlamasi
Yorum (2)
Can K
Kapalı alanlara odaklan sayın başhekim. Açık havada bulaş düşük. İnsanlar sosyal mesafeye ve maskeye dikkat ederek sahilde yürüyüş yapabilir. Sen asıl AVM'lere, yılın son indirimleri adı altında milleti sıkış tepiş içeri dolduran mağazalara odaklan. Herkesin maskesini mecburen çıkardığı kapalı alandaki kafe ve restoranlara odaklan.
11
Cevapla
Kenan
Suleyman hocam.sitemi halka degil bilim.krulu ve saglik bakanligina yapmak lazim hafta sonu yasak koyarsin kimse sahile inmez .yoksa iti kopugu sokaktan toplamak imkansiz bu millete yasak lazim.baska caresi yok
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir