Medimagazin logo

Görevden alınan başhekimin yerine yenisi atandı

Hemşirelere verdiği ceza sonrası hakkında başlatılan soruşturmanın ardından görevden alınan Kumluca Devlet Hastanesi Ayşeül Alkan'ın yerine, aynı hastanede başhekim yardımcılığı görevini yürüten Uzman Doktor Fatih Aladağ vekaleten görevlendirildi
Kaynak: İHA
Görevden alınan başhekimin yerine yenisi atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Acil Tıp Uzmanı Fatih Aladağ 1980 yılında Malatya'nın Akçadağ ilçesinde dünyaya geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Konya Selçuk Üniversitesinde Acil Tıp Uzmanlığı dalında ihtisasını tamamladı.


Antalya'da skandal olay: Başhekimin hemşireye verdiği ceza tepki topladı


Ayşegül Alkan, görev yerlerini terk ettikleri gerekçesiyle iki hemşireye 500 kere "Görev yerimi terk ettim ben salağım" yazma cezası vermiş, olayın duyulmasının ardından jet hızıyla görevden uzaklaştırılmıştı.

acil tip uzmani fatih aladag
kumluca
hastane
bashekim
Yorum (2)
DrDN
Ben asistanken nöbette hemşire izinsiz sevisi terkedip alt kata çay içmeye gidiyor, serviste yatan hastalardan biri tam bu arada aritmi geçiriyor, hemşireyi arıyorum yerinde yok, süpervizörü arıyorum bu vasıtayla hemşire bulunuyor, hastaya gerekli müdahaleyi yapıyoruz, nöbet bitiyor sabah oluyor ve ben olayı hemşire hanım zarar görmesin diye hocaya anlatmıyorum, tutanak tutmuyorum, bir saat sonra hoca beni yanına çağırıyor ve ben şok. Ne derler acıma acınacak hale gelirsin.Hoca sesini yükselterek bağırıyor ve bana diyorki nöbette hastayla ilgilenmemişsin hasta körüleşmiş... Neticede gerçek ortaya çıktı fakat haklıyken kendini savunur pozisyonunda bulmak bir süre dağıtıyor insanı.. Bu nedenle bu olayada pek inanasım gelmiyor..
37
Cevapla
Pirt
Eski başhekim bunu arar telefonla.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir