Medimagazin logo

İnstagram fenomeni Dr.Şeyda Kayhan, Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Şeyda Kayhan, göreve başladı.
İnstagram fenomeni Dr.Şeyda Kayhan, Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı
FOTOĞRAF: İnstagram @drmavi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Anestezi uzmanı olarak iki yıldır hastanede görev yapan Kayhan, hastane başhekimliğine atandı.

Yeni görevine başlayan Kayhan, yaptığı açıklamada, yaklaşık iki yıldır Siirt'te görev yaptığını ve hastanenin imkanlarını iyi bildiğini ifade ederek, "Bizi en çok mutlu eden vatandaşlarımızın hastaneden sağlıklı ve mutlu bir şekilde ayrılmasıdır. Devletimizin bize verdiği imkanlarla en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz ve buna devam edeceğiz. Hastane kadromuzun genişliği sayesinde il dışına sevki en aza indirgiyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti bizim için önemli durumlardan biri." dedi.

 

Dr.Şeyda Kayhan İnstagramı da aktif kullanıyor. Mecburi hizmeti 'memnuni hizmet' olarak gören ve bunu profilinde belirten Trabzonlu Dr.Kayhan instagramda paylaştığı yularıdaki fotoğrafın altına şunları yazmıştı:


Bikaç ay önce hiç tanımadığım güzel bi insan takip etmeye başladı beni. @zapatuvanje. Ve hemen msj attı; ‘oradaki çocuklar için ne yapabilirim?’ diye sordu. İşte bugün Çocuk Servisinde yatan çocukların gülümseme sebebi oldu o msj. Arkadaşlarıyla birlikte günlerce emek verip elleriyle paketlediler. Kutularca oyuncak,kitap ve kırtasiye ürünü gönderdiler Siirt’e. Ve biz de onların saf sevgisini ilettik çocuklarımıza. Güzel insanlar iyi ki varlar. İşte instagram benim için bu işe yarıyo


 

siirt devlet hastanesi
şeyda kayhan
Yorum (6)
trdr
Hayırlı olsun. Dr. hanımın eski yönetime göre hastaneye daha insancıl ve huzurlu bir ortam getireceğini tahmin ediyorum. Görevinde başarılar diliyorum.
31
Cevapla
Serkan Seyhan
Doktor hanım yeni görevinizde başarılar dilerim..
21
Cevapla
Olgun kayhan
Uzun yoruma gerek yok.. SEN ! YAPARSIN ,BAŞARIRSIN BİLİRİM...
25
Cevapla
Hakan bulut
İnşallah hasta memnuniyeti derken çalışan memnuniyetini unutup meslektaşlarınıza mobbing yapmazsınız. Görevinizde başarılar
65
Cevapla
uzman
çalışan memnuniyeti üzerinde durmasını isterim.fenomen olmak değil sorun çözmek önemli.sağlıkta şiddet noktasında ne yapacak.
41
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir