Medimagazin logo

Kocaeli'de bir Başhekim daha koronavirüs salgınına yakalandı

Kocaeli’de Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı
Kaynak: AA
Kocaeli'de bir Başhekim daha koronavirüs salgınına yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ateşlenmesi üzerine Kovid-19 testi yaptırdığını, test sonucunun pozitif çıktığını belirtti.

İlaç tedavisine erken evrede başladığına değinen Güneş, hafif ağrıları bulunduğunu, tedavi sürecinin evinde devam ettiğini dile getirdi.

kovid-19
pozitif
tedavi
Yorum (3)
meryem
Yurtdışı Tıp mezunu TC VATANDAŞI yüzlerce DOKTOR Denklikleri verilmediği için çalışamıyorlar. Pandemi sürecinde gönüllü olarak çalışmak istiyoruz. Sesimizi duymalarını bekliyoruz.
2
Cevapla
doktor
yurt dışı tıp mezunu imiş.neden türkiye değil?yapanlar nasıl yapıyor yurt dışı mezunu olacaksın denklik alacaksın bu kadar basit.hem burda fakülteyi kazanacak yeterlilikte olma.parayla tabiri uygunsa diploma satın al gel. hem de denklik olmadan çalışmak iste.yetmesin mağdur gibi her haberin altına yorum yaz.tebrik ederim.bu yola giren sen beklemek istemeyen sen..dünya senin etrafında dönmüyor.sence neden türkiyeden tıop mezunları denklik şartı olmadan almanya gibi ülkelerde sadece dil bilgisi ile alınıyor? çünkü biz kaliteli eğitim alıyoruz hala.dünya hala türk doktorları gelip bizde çalışabilir diyor.
7
Cevapla
ömer faruk atay
Sayın meslekdaşımıza geçmiş olsun.Allah şifa versin.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir