Medimagazin logo

Pelin Çift'in 'Hastane' gafını Cumhurbaşkanı Erdoğan affetmedi

Moderatör olduğu 'Cumhurbaşkanı Özel Yayını' programında şehir hastaneleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelttiği soruya cevap veremeyen Pelin Çift, sosyal medyanın diline düştü.
Pelin Çift'in 'Hastane' gafını Cumhurbaşkanı Erdoğan affetmedi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınındaki 'Cumhurbaşkanı Özel' programında Pelin Çift ve Fatih Er'in sorularını yanıtladı.

 

 

CANLI YAYINDA İLGİNÇ DİYALOGLAR

Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çift'in zaman zaman konuya hakim olmaması ve kırdığı potlar sosyal medyada da çok konuşuldu.

"HİÇ GÖRDÜN MÜ, GİTTİN Mİ?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan birçok ilde şehir hastaneleri yaptıklarını söylemesinin ardından Çift'e "Hiç gördün mü, gittin mi?" diye sordu.


HEKİMLERE ÖZEL İLK TV KANALINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


"O ŞEHİR HASTANESİ DEĞİL"

Pelin Çift'in "Evet annemin rahatsızlığından dolayı Göztepe'dekine gittim" demesi üzerine Erdoğan, "Gitmedi. O şehir hastanesi değil" dedi.

 

şehir hastaneleri
pelin çift
cumhurbaşkanı
recep tayyip erdoğan
Yorum (2)
Hürriyet
Mesleği ve azıcık maddi imkanı yerinde olan biri hiç heyüla gibi şehir hastanesine gider mi? O kadın Erdoğan’a oy veren kitleden değil.
18
Cevapla
Op
Afili ye hastanelerde çalışan üniversite kadrosuna alınmayan doçentler kitleler halinde ozellere geçiyor bu yetişmiş eğitici kadroları kaybediyor devlet .Afili ye hastanelerde bu hocaların çoğu üniversite kadrosuna alınsın gitmez. Bu yanlisi gorun sayin cumhurbaskanim recep tayip erdogan .Devlet hizmetini zayıflatmak kimin uygulaması ise onleyin
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir