Medimagazin logo

Sağlık Bakanı, şikayet maillerine telefonla cevap veriyor

Mesleğinin sorunlarını Sağlık Bakanlığı'nın geçen ay hizmete soktuğu 'sağlıkta buluşma noktası' sbn.gov.tr adresine gönderen asistan doktor Akif Taşdemir'e, bizzat Bakan Recep Akdağ cevap verdi.
Kaynak: ZAMAN
Sağlık Bakanı, şikayet maillerine telefonla cevap veriyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Akdağ'dan "Akif Bey'le mi görüşüyorum? Şu anda bana yazdığın mesajı okuyorum. Sizi dinliyorum." ifadesini duyan İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde görevli Taşdemir, sorunlarını telefonda yaklaşık 10 dakika anlattı ve çözümü için Bakan Akdağ'dan söz aldı. Taşdemir, "Sağlık Bakanı ile görüşeceğim aklımın ucundan geçmemişti. Geçtiğimiz hafta sonu telefonum çaldığında bana 'bakanlık özel kalemden arandığım ve Bakan Bey'in benimle görüşmek istediği' söylendi. Buna önce inanamadım. Fakat sesi telefonda duyunca bu şaşkınlığım ortadan kalktı." dedi.

sağlık
bakanı
şikayet
maillerine
telefonla
cevap
veriyor
Yorum (391)
Bilal Alper
koca bir yalan az evvel girmeye çalıştım üye oldum. ama nafile bi türlü not yazamıyorum ikide bir sistemden düşüyor tekrar giriş istiyor.. personel kandırmacası olduğunu düşünüyorum
0
Cevapla
Dr. Ahmet
Aman obez birisi şikayette bulunmasın. Maazallah sayın bakan Şişko deyiverir.
0
Cevapla
mali
külliyen yalan... mesaj yazıyorsun 15 gun içinde dönülecektir diyor... 1 ay geçti 1 ay sonra incelemeye alınmıştır mesajınız deniliyor.cevap hala yok :D ... bakanın illa cevap vermesini beklemiyorum.En azından hukuki yönden işleyişi bilen birilerinin yol gösterebilecek birilerinin cevap vermesi yeterli.. sanki bakanla konuşunca bir şey mi olacak.yalakacılar bakan kurduğumuz siteden mesaj var mı diye sormuştur bunlarda arkadaşın şikayetini hemen vermişlerdir önüne o dda hele bir arayayım demiştir boş vaktinde.olay bu kadar basit.yoksa KULLİYEN YALAN.
0
Cevapla
rıfat eröz
1933 yılında tortumun aktaş köyünde doğdum ve aynı yerde ikamet etmekteyim. Hiç bir sosyal güvencem bulunmamaktadır. Yalnız yaşamakta olup belli bir süredir rahatsızlık geçirmekteyim. 1995 yılında böbrek ameliyatı geçirdim ve birini aldılar.1998 yılında idrar torbasından ameliyat oldum ve aldılar. şimdi bağırsak yardımıyla idrarımı ürostomi torbası ve adaptörü yardımıyla yapıyorum. Bu kullandığım aletlerin parasını cebimden ödemekteyim. Ne sağlık il müdürlüğü nede kaymakamlık bana bu konuda yardımcı olamamaktadırlar. Ayda 300 Tl bu adaptör ve torbasına ödeme yapıyorum. ÇOK sıkıntıdayım maddi ve manevi olarak bu konuda bana şahsınız tarafından yardımlarınızı bekliyor ve en kısa zaman cevaplamınızı bekliyorum.
0
Cevapla
mustafa baki
SAYIN BAKANIM BİR VATANDAŞ OLALARAK SİZLERE İLÇEMLE İLGİLİ BİR DURUMU İZAH ETMEMEK İSTİYORUM MARDİN İLİ DERİK İLÇESİNDE 50 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BULUNMAKTA NUFUSU 28 BİN OLUP 175 KÖYÜ BULUNMAKTA TAM KADRO UZMAN DOKTOR KADROSU OLDUĞU HALDE 16.05.2011 TARİH İTİBARIYLE BU GÜN BİRTANE UZMAN DOKTOR BULUNMAMAKTA KİMİSİ RAPORLU KİMİSİ İZİNLİ ACİL BİR DURUMDA HERKESİN MAĞDUR OLACAĞINI KENDİME BİR VATANTAŞLIK GÖREVİ OLDUĞUNU SİZLERE İLETMEK İSTEDİM.MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ İÇİN ARZEDERİM0
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir