Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı 90.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ilanını yayımladı

Sağlık Bakanlığı 90.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası'na başvuracak adaylar için ilan yayımladı
Sağlık Bakanlığı 90.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ilanını yayımladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Tıp fakültelerinden mezun olan doktorlardan tıp diploması ile uzmanlık eğitimini tamamlayan uzman tabiplerden uzmanlık belgesi düzenlenmesi için gerekli evrakları 25 Kasım mesai bitimine kadar Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ulaşıp tescil işlemleri yapılmış olanlar 90. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası’na alınacak.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmeye göre; Devlet Hizmeti Yükümlüsü olarak atanıp görevine hiç başlamayanlar ile hizmet süresi bitmeden görevinden istifa eden veya müstafi olarak ayrılan tabip ya da uzman tabiplerden 90. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasına girmek isteyenler; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 63. ve 97. maddelerinde açıklanan engel halleri bulunmayanlar en geç 25 Kasım saat 18:00’e  kadar kuraya girmek istediğini belirtir bir dilekçe ile başvurabilecek. 

Ypaılan bilgilendirmede adayların dikkatine şu not paylaşıldı: 

"Dilekçeler elden ya da kargo ile 25/11/2019 tarihi saat 18:00’e  kadar Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 Cad. No:9  06800 Çankaya /ANKARA  adresinde olacak şekilde Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne hitaben gönderilmelidir. " 

zorunlu hizmet
sağlık bakanlığı
uzman hekim
pratisyen hekim
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir