Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı eş durumu tayinleri için kuraları yayımladı: Son başvuru 26 Temmuz

Sağlık Bakanlığı 2019 Yılı 2. Dönem Sağlık Bakanlığı 663-45/A ve 657-4/B Sözleşmeli Sağlık Personelinin Eş Durumu Nedeniyle Yer Değişikliği Kurası'nı yayımladı. Yapılan duyuruda başvuruların 22 Temmuz - 26 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı bildirildi
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayinleri için kuraları yayımladı: Son başvuru 26 Temmuz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruda 2. Dönem Sağlık Bakanlığı 663-45/A Sözleşmeli Sağlık Personelinin Eş Durumu Nedeniyle Yer Değişikliği Kurası'na başvuruların 22-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. 

İlan metni için tıklayınız. Boş pozisyon listesi
Ek-1 Form (İstenen Belgeler)
Ek-2 Form (İlan metninin 1 inci maddesinin (b) bendi kapsamında görev yapanlar için)
Ek-3 Form (İlan metninin 1 inci maddesinin (c) bendi kapsamında görev yapanlar için)
Ek-4 Form (İlan metninin 1 inci maddesinin (ç) bendi kapsamında görev yapanlar için)
Ek-5 Form (Eşi Sağlık Bakanlığında çalışanlar için)
Ek-6 Form (İlan metninin 1 inci maddesinin (d) bendi kapsamında görev yapanlar için)

657-4/B Sözleşmeli Sağlık Personelinin Eş Durumu

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetlerinden yapılan duyuruda 2019 Yılı 2. Dönem Sağlık Bakanlığı 657-4/B Sözleşmeli Sağlık Personelinin Eş Durumu Nedeniyle Yer Değişikliği Kurası'nın da 22 - 26 Temmuz tarihlerinde yapılacağı bildirildi. 

İlan Metni
Kura Takvimi
Genel Yönetim Bütçesi Boş Pozisyon Listesi
Döner Sermaye Boş Pozisyon Listesi
Ek-1 Form (İstenen Belgeler)
Ek-2 Form (Eş Durum Belgesi, İller arası görev yeri değişikliği mümkün olmayan bir görevde çalışan kamu personeli için)
Ek-3 Form (Eş Durum Belgesi, Mevzuatı uyarınca zorunlu yer değiştirmeye tabi tutulan bir görevde çalışan kamu personeli için)
Ek-4 Form (Eş Durum Belgesi, Eşi Sağlık Bakanlığında çalışanlar için)

sağlık bakanlığı
eş durumu tayini
Yorum (1)
Ali Rıza Aktaş
Sevgili ve saygı değer arkadaşlar Bu konuda yaşadığım süreci siz ile paylaşmak isterim. Eşim Ankara da bir resmi kurumun idare merkezinde çalışıyor idi. O pozisyonda başka bir yerde çalışması mümkün değil idi. Durumu kendi kurumundan ve devlet memurlarının durumunu özlük haklarını belirleyen devletin ilgili biriminden yazı ile tespit ettik ve diğer istenilen belgeleri de düzenleyerek eş durumu ataması için başvuruda bulunduk. Eş durumu atamamız red edildi. İlgililer ile görüştüm ve daha önce bire bir benzer aynı durum 4 defa mahkemeye intikal etmiş ve 4 de eş durumu tayini yapılmak üzere karar alınmış. Kararları toplayıp Uzman atama dairesi personel genel müdürü hepsi ile görüştüm 6 aylık ikizlerim var yapmayın dedik. İkna edemedik. Bana mahkemeye veririm dedim verin doktor bey dediler ve hayatım da ilk defa dava açtım hem de çalıştığım kuruma Bakın dört defa bu yönde karar çıkmış dedim olsun herkes mahkemeye başvuracak değil ya gönderdiklerimiz ve dava süresince gidenler için kar dediler.Çoğunluğun iyiliği için azınlığın hakları göz ardı edilebilir dendi. Yönetmelikteki 21. madde staretejik personel iz gerekçeleri bu idi. 3000 tl 9 yıl önce avukat parası verdim ve yaklaşık 5 ay atandığım yerde çalıştım ve Mahkeme talebim doğrultusunda karar verdi. Bu bir devlet kurumunun olması gereken çözümü bu müdür?! Nasıl aidiyet duygusu geliştireceksiniz???!! Biliyorum öyle bir kaygıda yok. Adalet duygusuda yok. Her türlü eziyeti yapıyorsunuz. Maddi manevi zararlarımızı kim tanzim edecek Yetkili uygun görürse ilgili memurdan rucu eder diyor kanun. Niçin rucu edilmesin?!! Malpraktiste başımızın üstün de azrail gibi dolaşıp uygun olmayan çalışma ortam ve saatlerde her şeyi yazı ile emrediyorlar. Niçin yöneticiler Anayasaya uygun olmayan kararlarından oluşturdukları telafisi olmayan zararlardan yükümlü olmasınlar. Doktor her hatasından sorumlu değil mi??!! Her hastaya baktığında bu riski yaşamıyor mu??!! Huzur hakkı imiş büyük yönetim kurulu üyelerinin hakları hangisi en pasif branştaki hekimin iş yaparken aldığı riskin % 1 ni alıyor. DERTLİYİM ARKADAŞLAR Kusura bakmayın Yayınlanır mı bilmiyorum ama belki editör cesaret gösterir umuduyla yazıyorum. Belki imana, vicdana gelirler de doğru adaletli yollar bulurlar. ALLAH yardımcımız olsun kardeşlerim! Sevgi ve saygılarıla
37
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir