Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı 2.Dönem ilk defa ve yeniden atama kura sonuçları açıklandı

Sağlık Bakanlığı 2021 Yılı 2.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası bugün canlı yayınla noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura sonuçları Sağlık Bakanlığı YHGM sayfası üzerinden yayınlandı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlık Bakanlığı 2.Dönem ilk defa ve yeniden atama kura sonuçları açıklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN- Sağlık Bakanlığı 2021 Yılı 2.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası başvuruları 8-14 Eylül tarihlerinde alınmış, başvurularının değerlendirme sonuçları 22 Eylül Çarşamba günü PBS üzerinden ilan edilmişti.

Sağlık Bakanlığı  2021 Yılı 2.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası 30 Eylül Perşembe günü saat 10.00'da canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekilişi  https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi  adresinden canlı olarak yayınladı.


Sağlık Bakanlığı 2.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası yarın gerçekleştirilecek


Sağlık Bakanlığı 2.Dönem ilk defa ve yeniden atama kura sonuçları belli oldu. Yerleşenler listesi https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden yayınlandı.

İlan Metni
Münhal Kadrolar 
Yerleşenler Listesi
sağlık bakanlığı
2.dönem
ilk defa ve yeniden atama kurası
kura sonuçları
Yorum (1)
Abdullah Yıldırım
Özellikle açılan uzman hekim kadrolarına yaklaşık 1/10-15 oranlarında başvuru olmuş ve kontenjanların çok çok fazlasına müracaat olmamış ,açılan kontenjanlar boş kalmış. Çoğu hekim devlet hastanasinden ayrıldı, ayrılmanın arefesinde ve bu kaçışın gittikçe artacağı ortada ama yine de ilgili ağızlardan iyiliştirme,özendirme adına tek adım yok.
34
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir