Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı'ndan 'sınır dışı askeri harekat' yazısı: 11 şehirden çok sayıda hekim görevlendirildi

Fırat’ın doğusuna yönelik olası operasyonun hazırlıkları sürerken, Sağlık Bakanlığı aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir’in de bulunduğu 11 kentten çok sayıdaki hekimi Urfa ve Mardin’de görevlendirdi
Kaynak: Cumhuriyet
Sağlık Bakanlığı'ndan 'sınır dışı askeri harekat' yazısı: 11 şehirden çok sayıda hekim görevlendirildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Sağlık Bakanlığı’ndan gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı:

“Şanlıurfa/Mardin İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesisleri emrine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye bölgesine yapılması planlanan sınır dışı askeri harekat kapsamında sağlık hizmetlerinin yürütülmesi için yapılan organizasyona destek vermek amacıyla resen görevlendirilen personelin, 20/08/2019-20/10/2019 tarihleri arasındaki görevlendirilme onayları ekte gönderilmektedir."

 

sağlık bakanlığı
hekim
Yorum (25)
Mecburi
Torpillilere “MECBURİ” hizmeti kurum içi atamada 20-30 bin puanla tercih edilen illerde yaptır sonra her iki mecburi hizmetini 6.bölgede yapıp zar zor istediği ile gelen adamı tekrar 6.bölgeye yolla olacak şey değil. Mecburi hizmet kalkmıyorsa torpil kaldırılmalı herkes 5.6.bölgede mecburi hizmetini yapmalıdır.
124
Cevapla
MSerdar
En büyük hata askeri hastanelerin kapatılmasıdır,toplama sağlık personeli ve geçici görevle etkili sağlık hizmeti verilemez.
69
Cevapla
m. murat
Türk askerine hizmet verilecekse amenna. Ama geçici görevlendiril ailelerinden koparılan hekimlerin hizmet vereceği kesim sınıra dayanmış Suriyeliler. Ben olsaydım gitmezdim. Ne işim var arap çöllerinde?! Başımıza bu belayı kim sardıysa onlar gitsin. Kimse de bana Hipokrat yemini gazelini okumasın.
0
Cevapla
ali p.
askeri hekimler neden bu görevlere gitmiyor?
21
Cevapla
Özlem
Ali Hocam askeri doktor mu kaldı ?Sağlık bakanlığına geçenlerden zaten yapıldı .Ama yetmiyor .
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir