Medimagazin logo

Sağlık personelinin eş ve sağlık durumu tayinleri açıklandı

Sağlık Bakanlığı, sağlık personelinin Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Mazeret (Eş ve Sağlık) Kura sonuçlarını açıkladı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlık personelinin eş ve sağlık durumu tayinleri açıklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklama şöyle:

Eş ve Sağlık Mazereti Başvurularının Değerlendirme Sonuçları ile Münhal Kadrolar yayımlanmıştır. Tercih Başvuruları 31 Ağustos 2020 tarihi saat 18:00'e kadar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alınacaktır.

Mazeret Başvurularının Değerlendirme Sonuçları:

saglik bakanligi
es ve saglik mazereti basvurulari
munhal kadrolar
Yorum (2)
Dr.mecburi
Eskiden kabul ve red dışında gerekçede yazardı artık onu koymuyorlar yani eş veya sağlık mazereti kabul edilmeyecek kişilerin karşısında kabul yazsa kimsenin ruhu bile duymuyor ne güzel sistem değil mi? Diğer yandan münhallere bakın kurum içinde 25-30 bin puanla tercih edilen yerler torpillilere özel “mecburi “ hizmete açılmış.Adam Şırnak Hakkari’de mecburi yapıyor bitiyor bir bakıyor kurum içi atamada gidebileceği yerler mecburiye açılmış çakılıp kalıyor.
14
Cevapla
caner
Bu tayin döneminde en düşük 21.000 puanla dişhekimi tayini yapılan Alanya ya KURA İLE AÇIKTAN ATAMA adı altında torpillilerin alındığı dönemleri biliyoruz... Ayvalık Çeşme gibi ilçelere de aynı dönemde açıktan atama ile birileri alındı.. Açıktan atama denen şey tayinle gidenin olmadığı yerlere yapılır.. Açarsın tayini giden olmaz; o zaman açıktan atama olur.. Sen Alanya ya çeşme ye tayin açtın da giden mi olmadı?? Torpilli yandaşlara yer açmak için kura diye yöntem uydurmuşlar..
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir