Medimagazin logo

Sözleşmeli yöneticilerin performans değerlendirme sonuçları açıklandı

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Sonuçlarını duyurdu
Sözleşmeli yöneticilerin performans değerlendirme sonuçları açıklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresinde yayımlanan duyuruya göre sözleşmeli yöneticilerin performans değerlendirme sonuçları yayımlandı.

Açıklamada, il sağlık müdürlüklerinde il sağlık müdürü, başkan, başkan yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri; hastane ve ADSM/ADSH’lerde ise başhekim, başhekim yardımcıları, müdür ve müdür yardımcıları değerlendirmeye tabi tutulduğu belirtildi. 

 Belirtilen tüm sözleşmeli yöneticilerin 2018 Yılı içerisinde göstermiş oldukları performans yönerge ekinde yer alan kriter ve gösterge kartlarına göre izlenmiş ve değerlendirme çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu. 

Yapılan duyuruda değerlendirmeye ilişkin sonuçların, Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Sisteminde (SYPDS) yer almadığı belirtildi. Sisteme https://sypd.saglik.gov.tr linki üzerinden giriş yapılacağı bilgisi paylaşılan açıklamada her yöneticinin kendi kullanıcı adı ve şifresi ile erişim sağlanabilmekte ve kişiye özel sonuçlara “SYPD Performans Raporum” sekmesinden ulaşılabileceği belirtildi. 

 

sağlık bakanlığı
sözleşmeli yönetici
performans
Yorum (5)
Soysal meydan
Keşke şeffaf bir şekilde bütün liste yayınlansa da herkes kim ne yapmış ne durumdaymış görse.
21
Cevapla
İndikatör gõsterge
Metreyle sıcaklık ölçmüşler... Gerçek Başarıyı ölçmeyen ve gelişimi teşvik etmeyen bir model... Bakanlık bu işi ne yazık ki hedefi olmayan anlamsız bir zemine dönüştürmüştür... Kem alat ile kemalat olmaz...
14
Cevapla
dr.kimbıl
anket formlarını kısım kısım toplama yöntemi ile dolduranları baskı altına almakla dağıtılmayan anketleri kendileri doldurarak yada değiştirerek başarıyı yüksek gösterebilirsin, netekimde öyle,araştırın anlarsınız,bizde buna menmuniyet diyoruz ..
5
Cevapla
cemre
Fizyoterapist, Odyolog, Diyetisyen ,Dil ve konuşma terapisti, Podolog, Sağlık fizikcisi, Sağlık egitimcisi, Sağlık Idarecisi,Psikolog ,Biyolog, Çocuk gelisimcisi,Sosyal CalismaciPerfuzyonist, Ergoterapist kadrosunda çalışan saglik calisanlarinin ek odeme ,özel hizmet tazminati ile performans katsayıları neden saglik teknisyeni kadrosunda çalışanlar kadardır. Halk sagligi ile il saglik müdürlüklerinde çalışanların performans katsayısı 0.75 iken ,hastaneler de çalışanların katsayısı 0.40 dir. Ayrica halk sagliginda calisan ile hastanede calisanlarin özel hizmet tazminati dahi farklıdır. Bu haksız uygulamalara personel memnuniyetini azaltmaktadir.Bunun düzenlenmesi gerektiğini düşünüyoruz
6
Cevapla
özlem ogretmen
Ben 4 yıllık lisans ebelik mezunuyum.657 e tabiyim.25 yıl bitti 26.yilimi calisiyorum. 3600 ek gösterge için sadece hemşire grubuna verilecek (din görevlisi öğretmen polis onları saymiyorim)diye ortalıkta sözlerin uçuşması oldukça canımı sıktı.bu söylentiden mi ibaret yoksa resmî bir durum var mi
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir