Medimagazin logo

Göz doktoru yoktu, kadın doğumcu ameliyat etti!

İz­mi­r’­in Men­de­res il­çe­sin­de ya­şa­yan ev­li ve 4 ço­cuk sa­hi­bi E.E, gö­zün­de­ki ra­hat­sız­lık yü­zün­den 15 yıl ön­ce has­ta­ne­ye git­ti. Has­ta­ne­de göz dok­to­ru yok­tu. E.E’­yi ka­dın do­ğum dok­to­ru, ame­li­yat et­ti.
Kaynak: BUGÜN GAZETESİ - SEZEN ÜNÜVAR
Göz doktoru yoktu, kadın doğumcu ameliyat etti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ka­dın do­ğum uz­ma­nı, ame­li­ya­tın so­nun­da E.E’­nin göz ka­pa­ğı­na ka­lın ip­lik­le di­kiş at­tı. Göz ka­pa­ğı­nın eri­te­me­di­ği bu ip­lik yıl­lar­ca E.E’­nin gö­zün­de kal­dı. E.E. gö­zü­nü kay­bet­mek­le kar­şı kar­şı­ya kal­dı. Gö­zün­de­ki acı da­ya­nı­la­maz nok­ta­ya ula­şın­ca ço­cuk­la­rı ta­lih­siz ka­dı­nı Şi­fa Has­ta­ne­si­’ne ya­tır­dı.

TIP Lİ­TERA­TÜRÜ­NE GEÇ­Tİ

E.E’­yi mu­aye­ne eder­ken gör­dük­le­ri man­za­ra kar­şı­sın­da şaş­kı­na dö­nen dok­tor­lar, aci­len ame­li­ya­ta alıp gö­zün­de­ki di­kiş mal­ze­me­le­ri­ni çı­kart­tı. Ka­dı­nın gö­zü kur­ta­rıl­dı. Tra­ji­ ko­mik va­ka tıp li­te­ra­tü­rü­ne geç­ti.
 

göz
doktoru
yoktu
kadın
doğumcu
ameliyat
etti!
Yorum (9)
h.y.
izmir de perifer hastanelerin çoğunda,acildeki pratisyen hekimler zaten yapıyor bu tür müdahaleleri.şaşıracak ne var ki.
0
Cevapla
can ak
PEKİ ACİLE NÖBETÇİ YAZILAN GÖZ HEKİMİ HAMİLE HASTA YA DA ÜROGEİTAL HASTALIKLA KARŞILAŞTIĞINDA NE OLACAK??
0
Cevapla
Çağdaş
Göz doktoru, hamile kadına üreogental hastaya ne yapabiliyorsa aile hekimi de aynısını yapabilecektir... Kimse mucize beklemesin... Türkiye'nin asıl sorunu yeterince acil tıp uzmanının olmayışıdır... Tıp fakültelerinden artık pratisyen mezun edilmemelidir... Mezun olan herkes en kötü bir acil veya aile hekimi uzmanı olarak mezun olmalıdır... Yukarıdaki haberde bir şeyi unutmuşlar adamın 15 yıl önce gözünü kurtarmış kadın doğumcu, 15 yıldır sayesinde dünyayı görmüş... Asıl hatalı 15 yıl boyunca gözünü gidipte bir göz doktoruna göstermeyen hastadır...
0
Cevapla
Gökhan D.
Başınıza aile hekimi kadar taş düşsün. Her muhabbette aile hekimi. Nöbet başı 1 trilyon da versen çalışmıyoruz acilde. Nöbet tutmak için neden 2 saat yol gidiyorum? benim kurumum mu? sen de git hakkariye. uçakla 1 saat. ya arkadaş, bu kadar mı olunur, hak hukuk olmasın isteniyor.
0
Cevapla
kazı kazancı
ikisi de delik değil mi ha göz deliği ha vagen deliği ne farkeder neresi komik bununn yahuu medem hasta15 yıldır niye beklemişkiii
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir